Lasten Teatteritapahtuma Kuulas

La 18.5.2019 Klo 09:00

Kuusankoskitalo, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski

Vuoden Festivaaliksi 2019 valittu Lasten Teatteritapahtuma Kuulas valtaa toukokuussa Kouvolan! Nelipäiväinen festivaali kokoaa yhteen maamme parhaat lastenteatteriesitykset ja tarjoaa eturivin huippuosaamista niin teatterin, tanssin, sirkuksen, näyttämömusiikin kuin oopperankin alueilta.

Osa esityksistä on ilmaisia kuten huikean nykysirkusryhmä Race Horse Companyn ulkoshow, jossa pakettiauton uumenista ryöpsähtää ulos valtavaa energiaa ja taituruutta!

Tapahtuman päänäyttämönä toimii Kuusankoskitalo, ja lisäksi esityksiä on Taideruukissa ja Kouvolan Teatterissa. Tarjontaa on eri-ikäisille lapsille vauvoista nuoriin sekä koko perheille. Esitysten lisäksi lapsille on maksuttomia työpajoja, joissa voi heittäytyä teatterimaailmaan mielikuvituksellisin keinoin.

Katso koko ohjelmisto:
www.kuulas.info

Lipunmyynti alkaa netissä ma 8.4. klo 11:
www.netticket.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 18.05.2019 09:00 18.05.2019 09:00 Europe/Helsinki Lasten Teatteritapahtuma Kuulas Vuoden Festivaaliksi 2019 valittu Lasten Teatteritapahtuma Kuulas valtaa toukokuussa Kouvolan! Nelipäiväi.. Kuusankoskitalo, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski Työväen Näyttämöiden Liitto

Avainsanat

Teatteri Festivaalit Asukkaat Lapsiperheet Matkailijat Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?