Kymijoen Lohisoitto: Kymi Sinfonietta ja Pietarin Filharmonian yhteiskonsertti

Pe 7.6.2019 Klo 19:00

Kotkan konserttitalo, Keskuskatu 33, 48100 Kotka

Kotkan kaupungin 140-vuotisjuhlakonsertti

Nikolai Alexeev, kapellimestari
Miroslav Kultishev, piano

Mihail Glinka: Ruslan ja Ljudmila ‑alkusoitto
Sergei Rahmaninov: Pianokonsertto nro 2
Pjotr Tšaikovski: Sinfonia nro 5

Saamme nauttia Pietarin Filharmonian ja Kymi Sinfoniettan soittajien yhteisorkesterin mahtavasta soinnista ja venäläisen musiikkiaarteiston rakastetuimmista klassikoista! Mihail Glinkan Ruslan ja Ljudmila ‑alkusoitto johdattaa meidät Sergei Rahmaninovin kautta aikain suosituimman teoksen pariin: tämän pianokonserton musiikkia on lainattu lukemattomiin elokuviin ja esityksiin. Toisen romantiikan ajan venäläismestarin, Pjotr Tšaikovskin viidennen sinfonian hivelevän kauniit melodiat soivat sellaista kaihoa ja kaipuuta, jotka jättävät unohtumattoman jäljen! Kapellimestarina on Herbert von Karajan ‑kapellimestarikilpailun voittaja ja Pietarin Filharmonian kapellimestari Nikolai Alexeev ja solistina niin ikään klassisen musiikin kärkikaartiin lukeutuva pianisti Miroslav Kultishev.

Konsertissa on paikkaliput.

Liput: 27€ ( kausikorttilaisille 5€ alennus) S-etukortilla 2€ alennus.

Lippuja ennakkoon: Asiakaspalvelupiste Ruori, Kirkkokatu 6, Kotka ( Ruorin käsittelykulu 1€/lippu) ja Ticketmasterin myyntipisteet, www.ticketmaster.fi. (huom. Ticketmasterin kautta ostettuihin lippuihin lisätään käsittelykulut 3€/lippu)

 

Hinta

27 €

Kymijoen Lohisoiton kotisivut

Järjestäjä

Kymijoen Lohisoitto

040 7404051

lohisoitto@gmail.com

Tapahtuma on esteetön
Lisää kalenteriin 07.06.2019 19:00 07.06.2019 19:00 Europe/Helsinki Kymijoen Lohisoitto: Kymi Sinfonietta ja Pietarin Filharmonian yhteiskonsertti Kotkan kaupungin 140-vuotisjuhlakonsertti Nikolai Alexeev, kapellimestari Miroslav Kultishev, piano Mihail.. Kotkan konserttitalo, Keskuskatu 33, 48100 Kotka Kymijoen Lohisoitto lohisoitto@gmail.com

Avainsanat

Musiikki Festivaalit Asukkaat Matkailijat Seniorit Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?