Suomiklassikot soolokitaralla -konsertti - Tomi Paldanius

Su 26.5.2019 Klo 19:00

Haminan Puistotalo, Fredrikinkatu 9, 49400 Hamina

Erinomaisen vastaanoton saanut Tomi Paldaniuksen kitarashow. Konsertissa kuullaan suomalaisia ja kansainvälisiä klassikoita, tarinointia kommelluksista tien päältä ja mitä ikinä mieleen juolahtaa. Yksikään konsertti ei ole samanlainen. Konsertissa luvassa mm. esitykset kappaleista Lapin Kesä, Finlandia, Pohjois-Karjala ja Bohemian Rhapsody.   

Fingerstyle kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti. 

Tomi on sovittanut soolokitaralle Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Nothing Else Matters kappaleet. Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina. 

 

Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin' On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin "best of youtube" artikkeliin Total Guitar lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittamaan Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä. 

 

Suomiklassikot soolokitaralla 1 on Tomi Paldaniuksen uusin vuonna 2019 julkaistu levy. 

 

Liput 10€ ennakkovarauslomakkeella osoitteessa www.tomipaldanius.com (ei edellytä ennakkomaksua ja aikaa menee n.1 minuutti), tai 15€ ovelta.

Hinta

Ennakkovarauslomakkeella www.tomipaldanius.com 10€, Ovelta 15€ €

Järjestäjä

Tomi Paldanius

0414986563

tomi.paldanius@gmail.com

Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 26.05.2019 19:00 26.05.2019 19:00 Europe/Helsinki Suomiklassikot soolokitaralla -konsertti - Tomi Paldanius Erinomaisen vastaanoton saanut Tomi Paldaniuksen kitarashow. Konsertissa kuullaan suomalaisia ja kansainvälisiä.. Haminan Puistotalo, Fredrikinkatu 9, 49400 Hamina Tomi Paldanius tomi.paldanius@gmail.com

Avainsanat

Musiikki Asukkaat Hamina

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?