Liikut Siä?

La 24.8.2019 Klo 10:00

Ruonalan urheiluhalli, Mussalontie 280, 48350 KOTKA

Kotkan Nuorkauppakamari järjestää Kotkan suurimman ja vauhdikkaimman liikunta- ja hyvinvointitapahtuman Ruonalan urheiluhallissa lauantaina 24.8.2019 klo 10–16.

Tapahtuma kerää yhteen saman katon alle Kotkan alueen liikunnan ja hyvinvoinnin alan yritykset, yhdistykset ja järjestöt ja innostaa kävijöitä tarttumaan alueen loistaviin harrastusmahdollisuuksiin. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja se on suunnattu kaikenikäisille.

Tapahtuma esittelee alueen monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja antaa kävijöille mahdollisuuden nähdä ja kokea käytännössä millaista paikallinen harrastustoiminta on.

Kävijät tutustuvat lajeihin, harrastusvälineisiin ja aktiivisiin toimijoihin. Tavoitteena on, että kävijät innostuvat löytämään uusia harrastuksia. Tapahtuman demoareenalla kävijät osallistuvat vapaasti esimerkiksi ryhmäliikunnan demoesityksiin ja muihin näytöksiin. Showareenalla yhdistykset ja yritykset esittelevät toimintaansa 10 minuutin esityksillä.

Tapahtuma on loistava mahdollisuus esitellä yhdistyksen, seuran tai yrityksen toimintaa ja saada lisää harrastajia liikunnan pariin. Tavoitteena on saada tapahtumaan vähintään 4000 liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostunutta vierailijaa.

Järjestäjä

Kotkan Nuorkauppakamari

liikutsia@gmail.com

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 24.08.2019 10:00 24.08.2019 10:00 Europe/Helsinki Liikut Siä? Kotkan Nuorkauppakamari järjestää Kotkan suurimman ja vauhdikkaimman liikunta- ja hyvinvointitapahtuman.. Ruonalan urheiluhalli, Mussalontie 280, 48350 KOTKA Kotkan Nuorkauppakamari liikutsia@gmail.com

Avainsanat

Liikunta ja urheilu Asukkaat Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?