Paronin pikkulauantai

Ke 17.7.2019 Klo 19:00

Lounashuone Kerhon pihapiiri, Kadettikoulunkatu 3, 49400 Hamina

MIEKAT, MUURIT, MUSKETIT -HISTORIAFESTIVAALI - Paronin Pikkulauantai K18

Itse Paronin kutsumana mahtava aloitus festarihumuun. Hurtilla huumorilla ja Sorrowheartsin iloisella musiikilla höystetty ilta johdattaa sinut tunnelmaan Lounashuone Kerhon tunnelmallisella sisäpihalla. Tule osallistumaan muskotti- ja musketti kilpailuun!

Jukka Tuomiranta sanoo sanasen bändin puolesta: ”Sorrowhearts on se linkki kansanmusiikkijuhlien ja pienpanimofestivaalien välillä, jota et tiennyt olevan olemassakaan! Tämä Powerfolk-resepti on koeponnistettu niin Kaustisilla kuin Tampereen Tullikamarillakin ja spontaani kansanjuhlahan siitä on yleensä seurannut. Kuusihenkinen kopla Pirkaanmaalta sotkee vaivatta ja ilman tunnontuskia keitokseensa niin Irkku-Skotti-poljennon kuin 80-luvun syntikkapopinkin ja kaikki tämä tehdään tietysti kiltinhelmat lepattaen. Tähän mennessä takana on neljä levyllistä Sorrowhearts-ralleja ja onpa tässä vuosien varrella jokunen Irkkupubi ja kesäfestarikin tullut nähtyä.”

Hinta

10 (ovelta 12) €

Järjestäjä

Haminan kaupunki ja Hämeen keskiaikatapahtumat

0401991426

hamina.bastioni@hamina.fi

Tapahtuma on esteetön
Lisää kalenteriin 17.07.2019 19:00 17.07.2019 19:00 Europe/Helsinki Paronin pikkulauantai MIEKAT, MUURIT, MUSKETIT -HISTORIAFESTIVAALI - Paronin Pikkulauantai K18 Itse Paronin kutsumana mahtava.. Lounashuone Kerhon pihapiiri, Kadettikoulunkatu 3, 49400 Hamina Haminan kaupunki ja Hämeen keskiaikatapahtumat hamina.bastioni@hamina.fi

Avainsanat

Musiikki Festivaalit Asukkaat Matkailijat Yhdistykset Hamina

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?