Taiteilijatapaaminen - Sirkka-Liisa Lonka

La 15.6.2019 Klo 13:00

Kouvolan taidemuseo Poikilo, Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola

Näin olen nähnyt -niminen näyttely tarjoaa poikkeuksellisella tavalla mahdollisuuden kokea monenlaisia maailmoja kuten sademetsien mystiikkaa, aasialaista estetiikkaa ja merenalaisia maailmoja.

Esillä on taidetta neljältä vuosikymmeneltä. Jokainen teos kuvaa taiteilijan sen hetkistä mielentilaa. Teosten lähtökohtana on taiteilijan suhde luontoon, joka näyttäytyy Longan taiteessa kokonaisvaltaisena elämyksenä, muuttaen muotoaan matkoilta saatujen vaikutteiden ja elämässä tapahtuneiden muutosten kautta. Luonto on ollut Longalle ehtymätön innoittaja, jonka vaikutteet syntyvät paperille tai kankaalle taiteilijan havaintojen ja tunteiden vuorovaikutuksen tuloksena. Esimerkiksi elämää edustavissa simpukka-teoksissa voi nähdä taiteilijan ekologisen kannanoton luontoa kuluttavaa elintapaamme vastaan.

Näyttelystä on helppoa nauttia yhdessä perheen kanssa. Viidakon kukkien hehku, salaperäisesti lymyävät kissaeläimet, meri ja itämainen kalligrafia tarjoavat aistinautintoja ikään katsomatta.

Hinta

7/5 €

Järjestäjä

Poikilo-museot

0206155297

poikilo@kouvola.fi

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 15.06.2019 13:00 15.06.2019 13:00 Europe/Helsinki Taiteilijatapaaminen - Sirkka-Liisa Lonka Näin olen nähnyt -niminen näyttely tarjoaa poikkeuksellisella tavalla mahdollisuuden kokea.. Kouvolan taidemuseo Poikilo, Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola Poikilo-museot poikilo@kouvola.fi

Avainsanat

Muut tapahtumat Näyttelyt ja museot Matkailijat Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?