Kouvolan Turvallisuus ulkoilmatapahtuma

La 14.9.2019 Klo 10:00

Kävelykatu Manski, Torikatu, 45100 Kouvola

Kouvolan turvallisuusareena 14.9. tuo turvallisuusaiheet kaupungin katukuvaan.

Luvassa on yleisöluentoja kaupungintalolla, koko perheen ulkoilmatapahtuma Manskilla ja Torikadulla sekä Etelä-Suomen maanpuolustuspiirin vapaaehtoisen soittokunnan konsertti, jota tähdittää sopraano Angelika Klas.

Turvallisuusareenan ulkoilmatapahtuma klo 10-14 Manskilla ja Torikadulla

Ulkoilmatapahtuma tuo katukuvaan turvallisuusviranomaiset, kalustot ja toimintanäytökset. Paikalla on mm. Karjalan prikaati, Utin jääkärirykmentti, Kaakkois-Suomen rajavartiosto ja poliisi, Kymenlaakson pelastuslaitos, Kymsoten ensihoito. Tapahtuman juontaa Jone Nikula.


Katseet keskustassa taivaalle kääntää Utin jääkärirykmentin helikopterin ylilento klo 12. Tapahtumassa Manskilla voi myös seurata Kymenlaakson pelastuslaitoksen tieliikennepelastamisen toimintanäytöstä klo 11.30 sekä Vaalimaan rajavartioaseman koirapartion toimintademoa ja Satetorin K9-Koirayksikön kiinniottonäytökset klo 10.30, 11.30, 12.30 ja 13.30.


Reserviläisjärjestöjen ja Karjalan prikaatin teltalla järjestetään ekoaseammuntaa.
SPR:n teltalla Manskilla esittäytyvät yhdessä henkisen turvallisuuden toimijat: SPR, sosiaali- ja kriisipäivystys, kirkon henkinen huolto ja puolustusvoimien kirkollinen työ. Myös kriisitilainteissa henkisen huollon toimijat toimivat yhdessä.
Lisäksi Manskilla Utin sotilaskoti huolehtii tapahtuman kahvin ja sotilaskotimunkkien myynnistä.  Varusteleka tuo Kouvolan Turvallisuusareenaan kaupungintalon edustalla muutaman vuoden Suomea kiertäneen konttimyymälänsä.


Lapsille luvassa on turvallisuuspolku, mukana seikkailussa on myös Kouvolan oma maskotti Kääkki.

Tapahtuma on kaikille avoin.

 

Järjestäjä

Kouvolan kaupunki

02061511

viestinta@kouvola.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 14.09.2019 10:00 14.09.2019 10:00 Europe/Helsinki Kouvolan Turvallisuus ulkoilmatapahtuma Kouvolan turvallisuusareena 14.9. tuo turvallisuusaiheet kaupungin katukuvaan. Luvassa on yleisöluentoja.. Kävelykatu Manski, Torikatu, 45100 Kouvola Kouvolan kaupunki viestinta@kouvola.fi

Avainsanat

Muut tapahtumat Asukkaat Lapsiperheet Nuoret Seniorit Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?