Ranskalainen ilta - Edith Piaf avec Tia Cohen

Su 8.12.2019 Klo 16:00

Kuusankoskitalo, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kouvola

Ranskalainen chanson virittää tunnelman

Jo miltei kymmenen vuoden ikään ehtinyt Suomen ainoa aidosti ranskalainen Édith Piaf –ilta palaa nyt luovan tauon jälkeen lämmittämään Joulun aikaa. 

Pariisilaissyntyisen Tia Cohenin esitys on liikuttanut yleisöjä ympäri Suomea, ja jatkaa kasvavan kiinnostuksen aallonharjalla. Eipä ihme, että lippuja jonotetaan jo kuukausia ennen esitystä.

Tia Cohen on punahuulinen, syntyperäinen pariisitar. Hän on räväkkä, tunteellinen, ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen. Tia on erittäin mielenkiintoinen, suomalaisessa ympäristössä positiivisesti erilainen ja värikäs esiintyjä.

La Soirée Édith Piaf on esityksenä visuaalisesti, musiikillisesti ja draamallisesti mahtava kokemus. Se on enemmän kuin konsertti, se on matka 50-luvun Pariisin kuppiloista maailman suurimmille areenoille. Illan keskiössä on pieni ja herkkä nainen, jonka ääni kantoi hänen nimensä kaikkien huulille. Naisen, jonka elämänmakuisten tarinoiden karheudessa korostuivat rakkaus ja rakkaudettomuus, erillisyys, yksinäisyys, odotus ja toivo.

Tia Cohenin tulkinta on uskollinen esikuvalleen. Édith Piafin intohimoinen rakkauden kaipuu välittyy yleisölle värisyttävänä kokemuksena, jonka purkavassa tunnelmassa niin ilo, itku, nauru kuin rakkaus ja kaipuu sekoittuvat yhteen, ja kuljettavat katsojan pois arjesta, tilaan jossa taiteellinen elämys voi tapahtua. Kun vielä tulkitsijaa säestää Suomen eturivin artisteista koottu orkesteri, niin varmaa on, ettei ilta unohdu koskaan.

Hinta

45,50 €

Tapahtuma on esteetön
Lisää kalenteriin 08.12.2019 16:00 08.12.2019 16:00 Europe/Helsinki Ranskalainen ilta - Edith Piaf avec Tia Cohen Ranskalainen chanson virittää tunnelman Jo miltei kymmenen vuoden ikään ehtinyt.. Kuusankoskitalo, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kouvola Tia Cohen Artist

Avainsanat

Musiikki Teatteri Asukkaat Matkailijat Seniorit Yhdistykset Yrittäjät Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?