Eläinkokeet Suomessa -keskustelutilaisuus

Ma 21.10.2019 Klo 18:00

Porukkatalo, Savonkatu 23, 45100 Kouvola

Suomessa käydään tällä hetkellä keskustelua monista eläinten käyttöön liittyvistä kysymyksistä, mutta eläinkokeet pysyvät pitkälti salassa ihmisten katseilta.

Tänä vuonna julkaistu Eläinkokeet Suomessa -kirja toimii keskustelunavauksena eläinkokeiden käytänteistä ja kokeisiin liittyvistä eettisistä kysymyksistä. Se tarjoaa kattavan, helppotajuisen ja asiapohjaltaan vankan tietopaketin koe-eläinten käytöstä, eläinkokeita koskevasta lainsäädännöstä ja kokeiden vaihtoehdoista. Ajankohtainen teos tarkastelee myös koe-eläinten elämää tutkimuslaitoksissa ja toimenpiteitä, joihin ne tutkimuksissa joutuvat.

Yksi kirjan toimittajista ja kirjoittajista on FT Marianna Norring, joka on eläinten käyttäytymisen ja hyvinvoinnin tutkija Helsingin yliopistossa sekä eläinkokeetonta tutkimusta rahoittavan Juliana von Wendtin säätiön toiminnanjohtaja. Hän luennoi Porukkatalossa aiheesta, minkä jälkeen on mahdollisuus kysymyksille ja keskustelulle.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa.

Järjestäjä

Kouvolan Animalia

0449176853

kouvola@animalia.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Lisää kalenteriin 21.10.2019 18:00 21.10.2019 18:00 Europe/Helsinki Eläinkokeet Suomessa -keskustelutilaisuus Suomessa käydään tällä hetkellä keskustelua monista eläinten käyttö&ou.. Porukkatalo, Savonkatu 23, 45100 Kouvola Kouvolan Animalia kouvola@animalia.fi

Avainsanat

Luennot ja seminaarit Muut tapahtumat Asukkaat Seniorit Yhdistykset Yrittäjät Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?