Tapahtuma peruttu! XXI Repoveden ulkoilu- ja elämyspäivät

Su 23.2.2020 Klo 09:00

Orilammen Lomakeskus, Voikoskentie 138, 47910 Hillosensalmi

Repoveden ulkoilu- ja elämyspäivät kerää luonnossa liikkujat yhteen Repoveden kauniisiin maisemiin jo 21. kerran. Vuoden 2020 tapahtumassa on pyritty huomioimaan erityisesti lapsiperheet. Perinteisten hiihto- ja kävelyreittien sekä muiden toimintojen lisäksi tapahtumassa esitellään erilaisia aktiviteetteja, joita voi harrastaa vähälumisinakin talvina.

Perinteisesti perjantaina kannustetaan yrityksiä ja yhteisöjä lähtemään liikkeelle työhyvinvointipäivän viettoon Repovedelle, mutta tervetulleita ovat myös kaikki muut ulkoilijat. Lauantaina ja sunnuntaina ohjelmaa ja aktiviteettia on tarjolla koko perheelle, vauvasta vaariin. 

Alueelle on vapaa pääsy. Osallistumismaksu erämaahiihtoon tai sauva/lumikenkäkävelyyn 10€/ hlö, perhelippu 20€. Liput sisältävät kaksi kappaletta eväslippuja, vakuutuksen, saunan/ suihkun. Lipun ostaneiden kesken arvotaan palkintoja. 

Tapahtumassa voi ostaa makkaraa, mehua/ kahvia sekä lettuja luonnon helmassa nautiskellen. Orilammen Lomakeskus palvelee ulkoilijoita niin ruokailun kuin majoituksenkin merkeissä.

Tervetuloa sankoin joukoin nauttimaan ulkoilusta ja yhdessä olosta arvokkaissa Repoveden kansallispuiston maisemissa!

Valkealan Latu ry

Järjestäjä

Orilammen Lomakeskus, Valkealan Latu ry, Kouvolan Latu ry, Valkealan Kajo, Kouvolan kaupunki, Metsähallitus, Mäntyharjun kunta, Kinansaaren kyläyhdistys, Talli Koskinen, Valkealan kalakerho

050 350 0613

repovesiulkoilu@gmail.com

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 23.02.2020 09:00 23.02.2020 09:00 Europe/Helsinki Tapahtuma peruttu! XXI Repoveden ulkoilu- ja elämyspäivät Repoveden ulkoilu- ja elämyspäivät kerää luonnossa liikkujat yhteen Repoveden kauniisiin maisemiin jo.. Orilammen Lomakeskus, Voikoskentie 138, 47910 Hillosensalmi Orilammen Lomakeskus, Valkealan Latu ry, Kouvolan Latu ry, Valkealan Kajo, Kouvolan kaupunki, Metsähallitus, Mäntyharjun kunta, Kinansaaren kyläyhdistys, Talli Koskinen, Valkealan kalakerho repovesiulkoilu@gmail.com

Avainsanat

Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?