Retropelipäivä Mediamajassa

La 9.11.2019 Klo 10:00

Kouvolan pääkirjaston Mediamaja, Salpausselänkatu 33, 45100 Kouvola

Retropelipäivä Mediamajassa lauantaina 9. marraskuuta

On jälleen aika pistää uudet pelit kaappiin ja nostaa vanhat aarteet esille. Kouvolan pääkirjaston Mediamajassa järjestetään jokavuotinen retropelipäivä lauantaina 9. marraskuuta. Pelattavaa löytyy useammalta eri alustalta aina vanhoista tietokonepeleistä kotikonsoliklassikoihin saakka. Retropelien lisäksi pelattavana on myös erilaisia lautapelejä, minkä lisäksi tapahtumapaikalta järjestyy pöytätilaa tarvittaessa vaikka roolipelien pelaamiseen.

Tapahtumassa järjestetään myös retropelikirppis sekä peliaiheinen kilpailu palkintoineen. Tällä kertaa uutuutena on mukana myös pinssityöpaja, jossa lapset voivat askarrella retropeliaiheisen pinssin. Päivänä aikana asiakkaat voivat myös lainata peliaiheista aineistoa kirjastokortilla suoraan Mediamajasta.

Tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille peleistä kiinnostuneille. Mukavia pelejä löytyy varmasti koko perheelle!

Mediamajan ovet avataan klo 10 ja pelit ovat pelattavissa klo 15 saakka.

Järjestäjä

Kouvolan kirjasto

0206154293

kirjasto@kouvola.fi

Tapahtuma on ilmainen
Lisää kalenteriin 09.11.2019 10:00 09.11.2019 10:00 Europe/Helsinki Retropelipäivä Mediamajassa Retropelipäivä Mediamajassa lauantaina 9. marraskuuta On jälleen aika pistää.. Kouvolan pääkirjaston Mediamaja, Salpausselänkatu 33, 45100 Kouvola Kouvolan kirjasto kirjasto@kouvola.fi

Avainsanat

Kirjastot Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?