Mustilan Joulupuodit

Ma 23.12.2019 Klo 09:00

Mustila Viini Oy, Mustilan Puistotie 21, 47200 Elimäki

Mustilan Joulupuodista löydät ihanat kotimaiset herkut niin omaan joulupöytään kun lahjaksikin. Ostosten lomassa voit virittäytyä joulutunnelmaan glögiä siemaillen. Glögipannuissa tuoksuvat Mustan Everstin tumma, perinteinen glögi mustaherukasta ja mustikasta sekä Mustilan viinitontun mukaan nimetty raikas ja pirteä Finkerporin Fiinimpi vaalea glögi, jolle ruusukvitteni antaa ihanan aromin.

Joulupuodista löydät viinien lisäksi kattavan valikoiman erilaisia MariaMamman elintarvikeherkkuja: mehuja, hilloja, hyytelöitä, valkosipulinkynsiä, sinappeja, limsoja ja glögejä. Lisäksi joulun valikoimissa on lähialueen tuottajien strutsi- ja lammassäilykkeitä, makkaroita, juustoja, hunajaa, kotimaisia jouluomenia, leivonnaisia… Kasaa muhkea herkkukori tai valitse valmiista mieleisesi. Mustilan joulupuodin tontut paketoivat Sinulle herkut juhlaan ja arkeen.

Mustilan Viinipuodin ja –tuvan lisäksi Mustilan Joulupuoti palvelee asiakkaita Mustilan Puukoululla josta löytyvät paikallisten kädentaitajien ihanat joululahjakäsityöt. Villasukat-ja lapaset, joko perinteisenä tai modernisti tuunattuna, ovat lahja, joka lämmittää kauan. Korut ja huovutetut käsityöt tai vaikkapa tunnelmallinen käsintehty kynttilä ja monet muut persoonalliset lahjaideat toivottavat Sinut tervetulleeksi joululahjaostoksille.

Muut ajankohdat

Pe 1.11.2019 - 23.12.2019

|

09:00-17:00

Järjestäjä

Mustila Viini Oy

053777466

mustila.viini@co.inet.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 23.12.2019 09:00 23.12.2019 09:00 Europe/Helsinki Mustilan Joulupuodit Mustilan Joulupuodista löydät ihanat kotimaiset herkut niin omaan joulupöytään.. Mustila Viini Oy, Mustilan Puistotie 21, 47200 Elimäki Mustila Viini Oy mustila.viini@co.inet.fi

Avainsanat

Joulutapahtumat Asukkaat Matkailijat Yhdistykset Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?