Kari Tapio - 15 Kesää

Su 16.2.2020 Klo 14:00

Kuusankoskitalo, Kymanlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski

Kari Tapio - 15 Kesää laulunäytelmä
SUURSUOSION SAAVUTTANUT ”KARI TAPIO 15 KESÄÄ” -LAULUNÄYTELMÄT SAAVAT JATKOA KONSERTTISALEISSA!
Mukana Juse Venäläinen, Marita Taavitsainen, Tiina Räsänen ja Dimitri Keiski.

Sinivalkoinen ääni Kari Tapio on tuttu nimi suomalaisyleisölle, lukuisat esiintymiset ja konsertit tekivät hänestä suositun, kaikkien rakastaman tähden. Läpimurto tapahtui 1970-luvulla kappaleella ”Laula kanssain”, josta menestystarina lähti täyteen lentoon. Hittiputki jatkui ja seuraaviksi suosikeiksi listattiin ”Viisitoista kesää” ja ”Kaipuu”. Laulut, joiden sanat yleisökin osasi ja lauloi mukana.

Vuonna 2019 laulajalegenda on jälleen tapetilla, sillä suuren suosion kesällä 2018 Ränssin kievarin kesäteatterissa saanut ”Kari Tapio 15 kesää” -laulunäytelmä valloittaa nyt konserttisaleja eri puolilla Suomea. Kari Tapion laulut, esiintymiset tanssipaikoilla ja konserteissa ovat käyneet tutuiksi useimmille suomalaisille vuosien varrella. Julkisuus on tarjonnut oman näkökulmansa laulajatähden elämästä, mutta mitä oikeasti tapahtui kulissien takana? Kuka tiesi, millaista oli Kari Tapion ja hänen vaimonsa Pian arki? Mitä olivat ne salaisuudet, joista ei puhuttu? Näihin kaikkiin kysymyksiin saadaan vastaus laulunäytelmässä.

Kari Tapio 15 kesää avaa ovia sinne, minne ei aikaisemmin päästetty ketään. Kiertue vie katsojan kulissien taakse, Kari Tapion kotiin ja arkipäivään, joissa värikkäät tapahtumat seuraavat toisiaan. Kiertue tarjoilee ainutkertaisen aikamatkan maamme kevyen musiikin historiaan, jonka keskiössä on Kari Tapion ja Pian julkisuudessakin tiiviisti seurattu 46 vuotta kestänyt rakkaustarina.

Kari Tapiota näyttelee laulunäytelmän käsikirjoittaja, viihteen monitoimimies Juse Venäläinen ja Pia-vaimon roolissa nähdään tangokuningatar Marita Taavitsainen. Kari Tapion uran aikalaisten, tunnettujen esiintyjien, saappaissa astelevat tangokuningatar Tiina Räsänen sekä ja Dimitri Keiski. Onnentähti-orkesteri säestää kiertueella Kari Tapion tunnetuksi tekemiä lauluja.

Lainaus teemalyriikasta
“15 kesää mä salaa rakastin,
mut tunteitani käsitteli hän kuin pakastin.
Mä kun melkein rakentamaan aloin lemmenpesää!”
 

Kotisivuille

http://kouvola.fi

Hinta

33 €

Järjestäjä

Kouvolan kaupunki, kulttuuritapahtumat

0206157420

helena.jetsu@kouvola.fi

Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 16.02.2020 14:00 16.02.2020 14:00 Europe/Helsinki Kari Tapio - 15 Kesää Kari Tapio - 15 Kesää laulunäytelmä SUURSUOSION SAAVUTTANUT ”KARI TAPIO 15.. Kuusankoskitalo, Kymanlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski Kouvolan kaupunki, kulttuuritapahtumat helena.jetsu@kouvola.fi

Avainsanat

Musiikki Asukkaat Matkailijat Seniorit Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?