Hamina Tattoo Sotilasmusiikkifestivaali

Ma 3.8.- 8.8.2020 Klo 12:00 - 23:59

Raatihuoneentori, Raatihuoneentori 1, 49400 Hamina

Tattoossa ollaan koko päivä!


On aika juhlia 30-vuotiasta Hamina Tattoo festivaalia elokuun alussa 2020. Maailman parhaat sotilassoittokunnat saapuvat tuolloin valtioidensa virallisina edustajina Suomeen ja Haminaan.

Mukana ovat Ranskan maavoimien ylpeys, Musique de l`armee de terre, Japanin itsepuolustusvoimien koillinen soittokunta, Kanadan kuninkaallisen ratsupoliisin säkkipilliorkeste- ri ja tanssijat. Ensimmäistä kertaa Hamina Tattoossa nähdään myös Irlannin puolustusvoimien edustussoittokunta. Suomen puolustusvoimia edustavat Kaartin soittokunta ja niin ikään 30 vuotta täyttävä Puolustusvoimien varusmiessoittokunta syntymäpäiväshow’nsa kanssa.


Hamina Tattoo on suuri kaupunkifestivaali, jossa o laan koko päivä. Linnoituskaupungin historialliset pihat avaavat porttinsa ja ilmaiskonsertit soivat viheriäillä kuisteilla ja patioilla. Tattoo-katu on kansojen kohtaamispaikka, jonka keittiöiden tuoksut aiheuttavat kaukokaipuuta. Lämmin elokuun ilta kuljettaa sinut lopuksi Jazz Palatsiin ja Tattoo-klubille hyvän musiikin ja ystävien huomaan. Olet valmis uuteen auringon- nousuun.

Järjestäjä

Haminan kaupunki

040 199 1426

tattoo@hamina.fi

Lisää kalenteriin 03.08.2020 12:00 08.08.2020 23:59 Europe/Helsinki Hamina Tattoo Sotilasmusiikkifestivaali Tattoossa ollaan koko päivä! On aika juhlia 30-vuotiasta Hamina Tattoo festivaalia elokuun alussa.. Raatihuoneentori, Raatihuoneentori 1, 49400 Hamina Haminan kaupunki tattoo@hamina.fi

Avainsanat

Musiikki Festivaalit Asukkaat Lapsiperheet Matkailijat Hamina

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?