Puolustusvoimien kesäkiertue Kouvola

Pe 12.6.2020 Klo 16:00 - 21:00

Rykmentinpuisto, Kasarminmäki, Upseeritie, 45100 Kouvola

Puolustusvoimien kesäkiertue Kouvola

Puolustusvoimien valtakunnallinen kesäkiertue tulee taas!

Kesäkuussa 2020 yhteensä kymmenellä paikkakunnalla järjestettävissä ulkoilmatapahtumissa on jokaiselle jotakin aina bluesista poppiin ja rockista souliin! Musiikin yhteydessä pääset tutustumaan mm. nykyaikaiseen varusmiespalvelukseen paikallisten joukko-ostastojen kalustonäyttelyiden ja toimintanäytösten kautta.

Klo 18 Ilmavoimien Big Band soittaa illan ensisoinnut solistinaan Heikki Silvennoinen. Silvennoinen tunnetaan merkittävästä blueskitaristin- ja laulajanurastaan useissa eri yhtyeissä aina 70-luvulta lähtien, sekä roolistaan 90-luvun suursuosion saavuttaneessa Kummeli-sarjassa.

Klo 19 Ilta jatkuu Souls of Women -trion ja Rakuunasoittokunnan big bandin setillä. Emilia Vihannon, Iina Mutikaisen ja Klaara Koivusen tähdittämä show tuo lavalle soul-musiikin helmiä mm. Whitney Houstonilta ja The Weather Girlsilta.

Klo 20 Illan musiikkiosuuden päättää Varusmiessoittokunnan Showband. Varusmiesten tähdittämän noin 20-henkisen bilebändin bravuurina on niin klassisen rockin klassikot ja menevät funkit, kuin myös nykypäivän tunnetuimmat pop- ja rap-hitit.

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 12.06.2020 16:00 12.06.2020 21:00 Europe/Helsinki Puolustusvoimien kesäkiertue Kouvola Puolustusvoimien kesäkiertue Kouvola Puolustusvoimien valtakunnallinen kesäkiertue tulee taas! Kesäkuussa.. Rykmentinpuisto, Kasarminmäki, Upseeritie, 45100 Kouvola Puolustusvoimat

Avainsanat

Musiikki Asukkaat Matkailijat Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?