Kymijoen Lohisoitto: Kairon Klubi-ilta

La 6.6.2020 Klo 20:00 - 23:00

Ravintola Kairo, Satamakatu 7, 48100 Kotka

Lohisoiton klubilla tunnelma on katossa! Täällä huippuartistien tulkinnat saavat nostetta Kairon legendaarisesta ja rouheasta miljööstä. Petteri Sariola on fingerstyle-kitaravirtuoosi sekä laulaja-lauluntekijä, joka on noussut maailmanmaineeseen upealla ja omintakeisella soittotekniikallaan. Hänet tunnetaan voimakkaista live-esityksistään ja perkussiivisesta lähestymistavastaan akustiseen kitaraan. Nyt meillä on mahdollisuus kokea tämän ympäri Eurooppaa, Yhdysvaltoja ja Japania kiertäneen ja miljoonia katsojia Youtubessa keränneen kitaravirtuoosin taidetta myös Kotkassa!

Kairon klubilla kuulemme lisäksi laulaja-lauluntekijä Annika Nordia, jonka esikoislevy ilmestyy keväällä 2020. Tällä hetkellä hän keikkailee trubaduurina, duona ja bändin voimin. Lohisoitossa näemme Annikan trio-kokoonpanon. Nord on keikkaillut ahkerasti ympäri Suomea ja hyppäsi rohkeasti biisinteon maailmaan, kun aika oli kypsä. Tarinoita syntyy suomen kielellä, autenttisella otteella.

Hinta

Liput 25 € / S-Etukortilla 23 € €

Lisää kalenteriin 06.06.2020 20:00 06.06.2020 23:00 Europe/Helsinki Kymijoen Lohisoitto: Kairon Klubi-ilta Lohisoiton klubilla tunnelma on katossa! Täällä huippuartistien tulkinnat saavat nostetta.. Ravintola Kairo, Satamakatu 7, 48100 Kotka Kymijoen Lohisoitto

Avainsanat

Musiikki Asukkaat Matkailijat Nuoret Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?