Vuoroveto-kriisitukihenkilön peruskurssi

Ti 20.10.2020 Klo 17:30

Vuoroveto-kriisikeskus, Kouvola, Keskikatu 13, 3 krs, 45100 Keskikatu 13, 3 krs, 45100 Kouvola


Vuoroveto-kriisitukihenkilön peruskoulutus

Tule tukemaan ja auttamaan elämäntilanteissa selviytymisessä. Saat iloa auttamisesta ja mahdollisuuden kehittyä ihmisenä. Toimit tukihenkilönä tarjoten keskusteluapua arkielämän kriisitilanteissa. Olet vähintään 24-vuotias, oma elämäsi on tasapainossa ja haluat toimia kuuntelijana.

Koulutuksen sisältö

Vuoroveto-kriisitukihenkilön koulutuksen käytyään ja vaitiolositoumuksen allekirjoitettuaan henkilö on valmis toimimaan vapaaehtoisena Vuoroveto-kriisikeskuksessa. Tukihenkilö sitoutuu toimimaan Vuoroveto-kriisikeskuksessa tukikeskusteluissa vähintään vuoden ajan. Toimiminen edellyttää osallistumista säännöllisesti ryhmätyönohjaukseen. Koulutuksen kesto on n. 35 h. 

Koulutuksesta saa Suomen Mielenterveysseuran koulutusmallin mukaisen tukihenkilökurssin todistuksen. Järjestämme tukihenkilöille yksittäisiä lisäkoulutuspäiviä peruskoulutukseen ja ajankohtaisiin asioihin liittyen. Koulutukset ovat Vuoroveto-kriisikeskustoimintaan sitoutuneille maksuttomia.

Koulutuskokonaisuuteen kuuluu erillisenä osana työnohjauksellisen tuen koulutus.

Huom! Kurssille on mahdollisuus osallistua myös eteläisestä Kymenlaaksosta (Kotka-Hamina) junalla kulkien.

Järjestäjä

Vuoroveto mielenterveysseura ry, kriisikeskus

0458926200

info@vuoroveto.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Lisää kalenteriin 20.10.2020 17:30 20.10.2020 17:30 Europe/Helsinki Vuoroveto-kriisitukihenkilön peruskurssi Vuoroveto-kriisitukihenkilön peruskoulutus Tule tukemaan ja auttamaan elämäntilanteissa selviytymisessä... Vuoroveto-kriisikeskus, Kouvola, Keskikatu 13, 3 krs, 45100 Keskikatu 13, 3 krs, 45100 Kouvola Vuoroveto mielenterveysseura ry, kriisikeskus info@vuoroveto.fi

Avainsanat

Kurssit ja työpajat Asukkaat Seniorit Yhdistykset Yrittäjät Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?