Tabu -seminaari

Taidekeskus Antares, Pien-Liikkalantie 6, 46710 Sippola

TABU-SEMINAARI

15.8.2020 kello 14-17, vapaa pääsy

Taidekeskus Antares

TABU -seminaarissa käsitellään kiellettyjä aiheita; eroottista taidetta ja seksuaalisuuden kirjoa. Aiheesta keskustelemassa taidehistorioitsija Juha-Heikki Tihinen, kuva- ja burleskitaiteilija Petra Innanen ja seksuaaliterapeutti-ammattirakastaja Tiia Forsström. Projektipäällikkö Piia Kleimola juontaa.

Tihinen on helsinkiläinen taidehistorioitsija, joka työskentelee Pro Atribus-säätiössä kuraattorina. Hän on väitellyt Helsingin yliopistossa vuonna 2008 otsikolla "Halun häilyvät rajat: Magnus Enckellin teosten maskuliinisuuksien ja feminiinisyyksien representaatiosta ja itsen luomisesta". Samana vuonna hän sai E.J.Vehmas-palkinnon toiminnastaan kuvataidekriitikkona. Tihinen on toiminut aktiivisesti kriitikkona, kuraattorina, opettajana ja tutkijana 1990-luvun lopulta lähtien. Hän on taidehistorian dosentti Helsingin yliopistossa.

Petra Innanen on kuva- ja burleskitaiteilija. Hänen välineitään ovat maalaus piirustus, animaatio, performanssi ja keramiikka. Hän on tuottanut burleskitapahtumia vuodesta 2008 ja on tutustuttanut kotimaisen yleisön kansainväliseen burleskiin Helsinki Burlesque Festivalin kautta (2008 - 2019). Petra Innasen burleski-nimi on Bettie Blackheart ja hän on noussut esiintymislavoille muun muassa Moskovassa, Venetsiassa ja San Fransiscossa.  Innasen kuvataidetta on nähty vuodesta 1992 soolo-, ryhmä- ja yhteisnäyttelyissä kotimaassa ja ulkomailla. Hän käsittelee taiteessaan populaari- ja korkeakulttuurin rajapintoja, naiselle asetettuja rooleja, draamaa, ja groteskia.

Tiia Forsström (ent. Aarnipuu) on seksuaalisuuden moniosaaja: Sexpon hallituksen puheenjohtaja, kouluttaja, tietokirjailija, seksuaaliterapeutti ja ammattirakastaja – eli huora, niin kuin hän itse asian muotoilee – sekä suositun H-sana-podcastin emäntä (hsana.fi). Uusin teos Ammattirakastaja (Like) ilmestyi toukokuussa 2019. Tiia on syntynyt vuonna 1974, ja hänellä on kolme aikuista lasta. Hän rakastaa viiniä, huonoa huumoria, hyvää seksiä ja hullua sadistimiestään Jounia.

Lisätiedot: Tiiu Anttinen puh. 050 5324858

Taidekeskus Antares tel. 044 981 9506 info@galleriaantares.fi www.galleriaantares.fi

Järjestäjä

Työryhmä Anttinen&Parkkinen

0449819506

tiiuanttinen@hotmail.com

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön

Avainsanat

Muut tapahtumat Näyttelyt ja museot Asukkaat Matkailijat Nuoret Seniorit Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?