Exitin kesäkeikka striimattuna su 5.7. klo 18.00

Su 5.7.2020 Klo 18:00

Livestream verkossa, Livestream verkossa, Livestream verkossa

Exitin alkuvuoden kiertue peruuntui maaliskuun puolivälissä koronan vuoksi. Heinäkuun alussa Exit tekee näin ollen tämän vuoden ensimmäisen konserttinsa, joka siis koronan myötä nähdään livestriimauksena. Marraskuussa 2020 on luvassa uutta Exitiä, kun yhtye julkaisee albumin, jonka tekeminen on jo aloitettu ja studionauhoitukset tehdään kesällä.

Pekka Simojoki kommentoi:
- Onpa hienoa päästä taas keikalle. Kaiken lisäksi tämä on Exitin historian ensimmäinen striimattu konsertti. Mikään ei voita ihan oikeata ihmisten kohtaamista, mutta olen yllättynyt, miten hyvin tällaiset nettikeikatkin toimii ja kaiken lisäksi yleisöäkin mahtuu paljon enemmän mukaan. Uskon, että saadaan tosi leppoisa ja mukava konsertti, jossa kuullaan monta tuttua laulua, mutta eiköhän sieltä jotain uuttakin löydy. Tervetuloa kaikki mukaan!

Exit-yhtyeen jäsenet ovat Pekka Simojoki (laulu), Matti Puttonen (laulu ja koskettimet), Timo Luoto (rummut), Jari Levy (laulu ja koskettimet), Make Perttilä (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi (kitara) ja Timo Jouppi (basso). 

Livestream -konsertin tuottaa Ohjelmatoimisto Kristalli.

Konsertin kesto noin 1 h 15 min

 

Liput myy Tiketti

Hinta alk. 15 €

https://www.tiketti.fi/exit-live-stream-lippuja/69797

Hinta

alkaen 15 €

Facebook -tapahtuma

Järjestäjä

Ohjelmatoimisto Kristalli

045 114 6919

johanna@ohjelmakristalli.com

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 05.07.2020 18:00 05.07.2020 18:00 Europe/Helsinki Exitin kesäkeikka striimattuna su 5.7. klo 18.00 Exitin alkuvuoden kiertue peruuntui maaliskuun puolivälissä koronan vuoksi. Heinäkuun alussa Exit tekee.. Livestream verkossa, Livestream verkossa, Livestream verkossa Ohjelmatoimisto Kristalli johanna@ohjelmakristalli.com

Avainsanat

Musiikki Asukkaat Lapsiperheet Nuoret Seniorit Jokin muu

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?