Myynti kasvuun somemarkkinoinnilla ja -mainonnalla

Ke 16.9.2020 Klo 09:00

Kotka

Myynti kasvuun somemarkkinoinnilla ja -mainonnalla

Aika: keskiviikkona 16.9. klo 9.00 - 11.30 (jatkuu WorhShopissa klo 12.15 - 15.00)
Paikka: Webinaari
Kohderyhmä: aloittavat ja toimivat yritykset
Asiantuntija: Taneli Katila, IdealDigi

Oletko tehnyt somemarkkinointia jo jonkun aikaa, mutta kaipaat parempia tuloksia? Tässä oikeasti käytännönläheisessä luennossa opit kohdentamaan markkinointia ja mainontaa yrityksesi kannalta tärkeimmille kohderyhmille. Tämän lisäksi opit konkreettisten ideoiden avulla tekemään parhaiden käytäntöjen mukaista markkinointia ja mainontaa sosiaalisessa mediassa, jonka avulla tavoitat kohdeyleisösi tehokkaasti.

Webinaarin jälkeen on mahdollisuus osallistua Playground -hankkeen järjestämään WorkShoppiin klo 12.15-15.00. Siinä syvennetään aamupäivän aiheita ja tehdään käytännön harjoituksia. Haluatko oppia tekemään edistyksellisiä ja toimivia mainoksia Facebookin mainostyökaluilla tai oppia editoimaan kuvia ja videoita omalla älypuhelimella? Koulutus on yhdistettävissä myös yrittäjän ammattitutkinnon osaan sähköisen liiketoiminnan kehittämisestä. Kouluttajana toimii kokenut huippukouluttaja Taneli Katila Ideal Digi Oy:stä. Hän on auttanut jo yli 100 organisaatioita tekemään parempaa markkinointia sekä pitää vuosittain noin 50-70 koulutusta ja luentoa. Koulutus järjestetään webinaarina Teamsin kautta. 

Koulutus on yhdistettävissä myös yrittäjän ammattitutkinnon osaan sähköisen liiketoiminnan kehittämisestä. Työpajan lisätiedot Anne Kainlauri, p. 044 762 9050, anne.kainlauri@ekami.fi. 

Aamupäivän koulutus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille yrittäjille, yrittäjiksi aikoville ja opiskelijoille (koronarajoitukset huomioiden), mutta iltapäivän työpajaan voidaan ottaa vain 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan infoon ja työpajaan TÄSTÄ linkistä niin saat sähköpostiisi osallistumislinkin lähempänä tapahtumaa ja työpajan ennakkotehtävät. 

Koulutuksen tuottaa Playground -hanke

Järjestäjä

Cursor Oy

040 190 2500

info@cursor.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 16.09.2020 09:00 16.09.2020 09:00 Europe/Helsinki Myynti kasvuun somemarkkinoinnilla ja -mainonnalla Myynti kasvuun somemarkkinoinnilla ja -mainonnalla Aika: keskiviikkona 16.9. klo 9.00 - 11.30 (jatkuu.. Kotka Cursor Oy info@cursor.fi

Avainsanat

Luennot ja seminaarit Cursor Oy:n tapahtumat Ilmoittautuminen käynnissä Asukkaat Yrittäjät Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?