Palsamitalkoot Valimontiellä osa II

To 16.7.2020 Klo 10:00

Valimontien ja Marjoniemen välinen viheralue, Valimontie 22, 45100 Kouvola

Palsamitalkoot ovat ulkoilua, hyötyliikuntaa ja luonnonsuojelua samassa paketissa!
 
Kouvolan kaupungin tämän kesän viimeiset kitkemistalkoot haitallisen vieraskasvin jättipalsamin torjumiseksi pidetään toistamiseen Valimontiellä. Jatketaan kitkemistä siitä, mihin kesäkuussa jäätiin sekä käydään jo kitketty alue toisen kerran läpi.
 
Talkoisiin on korona-aikanakin mahdollista osallistua täysin turvallisesti. Kaupunki tarjoaa talkoolaisille juotavaa ja työkäsineet. Muuten kannattaa pukeutua tukeviin jalkineisiin ja pitkähihaisiin- ja lahkeisiin vaatteisiin, sillä alueella kasvaa jonkin verran nokkosta ja vatukkaa.
 

Jättipalsami on haitallinen, koska se valtaa kasvupaikkoja kotimaisilta kasveiltamme ja vähentää näin luonnon monimuotoisuutta. Se on määrätty hävitettäväksi koko EU:n alueelta, koska se uhkaa luonnon monimuotoisuutta.

 
Omatoimiseen talkoiluun innostuville on listattu palsamiesiintymiä sivulla https://www.allergia.fi/luontoaskel/talkookohteita/. Lisää Kouvolan kohteita voit kysyä ympäristönhoitaja Pauliina Klemolalta, p. 020 615 1390, pauliina.klemola (at) kouvola.fi.

Lisätietoa jättipalsamista

Järjestäjä

Kouvolan kaupunki / Ympäristöpalvelut

020 615 1390

pauliina.klemola@kouvola.fi

Tapahtuma on ilmainen
Lisää kalenteriin 16.07.2020 10:00 16.07.2020 10:00 Europe/Helsinki Palsamitalkoot Valimontiellä osa II Palsamitalkoot ovat ulkoilua, hyötyliikuntaa ja luonnonsuojelua samassa paketissa!   Kouvolan.. Valimontien ja Marjoniemen välinen viheralue, Valimontie 22, 45100 Kouvola Kouvolan kaupunki / Ympäristöpalvelut pauliina.klemola@kouvola.fi

Avainsanat

Liikunta ja urheilu Luonto ja ulkoilu Muut tapahtumat Osallistu ja vaikuta Asukkaat Nuoret Yhdistykset Yrittäjät Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?