Burleskityöpaja vihjaile ja viihdytä

La 24.10.2020 Klo 13:00 - 15:30

Kouvolatalo, Varuskuntajkatu 11, 45100 Kouvola

Työpaja tutustuttaa osallistujat Burleskin maailmaan hauskojen teatteri-ilmaisun ja tanssillisten harjoitusten keinoilla. Harjoitellaan mm. Burleskin tyypillisimpiä liikkeitä kuten Shimmy, Bump & Grind. Burleskille ominaista Strip & Teasea harjoitellaan asusteilla.(omat vaatteet päällä pysyen).
Kurssi soveltuu kaikille Burleskista kiinnostuneille täysi-ikäisille, yläikärajaa ja sukupuolimäärittelyä osallistumiselle ei ole. Pienet fyysiset rajoitteet eivät ole este osallistumiselle. Tanssitaitoja ei tarvita. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta burleskista, tanssista tai muistakaan esittäväntaiteen lajeista, mukaan voi kuitenkin tulla jo aikaisemmin Burleskia harrastaneet, esim. Burleskitanssitunneilla käyneet, sillä tämän työpajan painotus on fyysisessä teatterissa ja nonverbaalissa improvisaatiossa ja hauskanpidossa sekä lähipaikkakunnilta osallistuvien Burleksinharrastajien toinen toisiinsa tutustumisessa.

Toiminnan ohessa teoriaa Burleskin historiasta ja siitä mikä ero on Burleskilla ja Burleskitanssilla yms. asioita mitkä joskus aiheuttavat hämmennystä ja väärinkäsityksiä.

HInta: 30 €/osallistuja

Sitova ilmoittautuminen: Sähköpostilla: mindymadmagnolia@gmail.com 14.10. 2020 mennessä: Otsikoi viesti "Kouvola 24.10 ilmoittautuminen " . Kerro nimesi ja puhelinnumerosi.
Jokaisen osallistujan tulee tehdä ilmoittautuminen henkilökohtaisesti jotta ohjaaja saa jokaisen osallistujan sähköpostiosoitteen tallennettua myöhempää yhteydenottoa varten.
Osallistujille lähetetään tervetuloa -viesti viimeistään 18.10.2020 missä kerrotaan mm. työpajan maksukäytännöt ja työpajaan pukeutumisesta yms.

Työpaja toteutetaan väljästi niin että osallistujat pysyvät metrin päässä toisistaan. Lähikontaktiharjoituksia ei tehdä. Huolehditaan käsihygieniasta ja työpajaan osallistutaan vain terveenä.

Mindy Mad Magnolia on vuonna 2012 Burleskin aloittanut teatteritaustainen esiintyjä ja ohjaaja Espoosta. Synnynsijoiltaan Mindy on kotoisin Kotka-Pyhtää alueelta ja nuoruusvuosina viihtynyt hyvinkin paljon Kouvolassa. Kotkassa Mindyn työpajoja on ollut jo vuodesta 2014 ja vihdoinkin Mindyn työpaja on myös Kouvolassa

 

Järjestäjä

0407428271

mindymadmagnolia@gmail.com

Lisää kalenteriin 24.10.2020 13:00 24.10.2020 15:30 Europe/Helsinki Burleskityöpaja vihjaile ja viihdytä Työpaja tutustuttaa osallistujat Burleskin maailmaan hauskojen teatteri-ilmaisun ja tanssillisten harjoitusten.. Kouvolatalo, Varuskuntajkatu 11, 45100 Kouvola mindymadmagnolia@gmail.com

Avainsanat

Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?