East Coast Festival 2021

Pe 2.7.- 4.7.2021 Klo 15:00 - 01:00

Hamina Bastioni, Raatihuoneenkatu 12, 49400 Hamina

GASELLIT, TEFLON BROTHERS, ABREU, HAPPORADIO, ATOMIROTTA, STIG, MAUSTETYTÖT JA MONTA MUUTA!

Kaakon kulmalta kuuluu ensi kesänä kummia, kun 2.-3.7.2021 Haminan Bastionin historiallisesti merkittävällä maaperällä järjestettävä East Coast Festival nostaa lavalle aimo annoksen kotimaisia pop-, rock- ja hip hop-suuruksia, paikallista väriä ja up and coming -artisteja unohtamatta.

Bastionissa sijaitsevan Euroopan suurimman purettavan telttakatoksen alla on suojassa sateelta, ja silti samalla tähtitaivaan alla. Tapahtuma-alue sijaitsee keskellä Haminan kaupunkia, reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Ensi heinäkuun alun ohjelmistoon hyppää mukaan modernin rytmimusiikin ja underground räpin saumattomasti taitava Gasellit, suomiräpin raameja ironisella ulosannillaan laventava hittikone Teflon Brothers, Idols -kilpailusta 16 -vuotiaana ponnahtanut ja kohta viisitoista vuotta huippumenestyksestä nauttinut Abreu, suomiräpin punkbändiksi tituleerattu Mouhous, radioaalloilta tuttu Solosen, Kosolan ja Xmiehen muodostama maailman paras bändi Lyömättömät sekä paikallisväriä edustava voimapop- ja rockyhtye Varvara.

Näiden lisäksi Haminassa nähdään mollisoinnut ja itäsuomalaiset melodiat vastustamattomaan melankolisuuden verkkoon punova suomirockjätti Happoradio, viime vuoden tulokasartistiksi usealla suunnalla äänestetty karumman kadun romantiikkaa kanavoiva Maustetytöt, suomirock-, hip hop-, punk- ja blueshybridillään kansaa tanssittava Atomirotta, tämän syksyn Vain Elämää -kuningaskobra Stig, soulahtavan modernin popmusiikin taitava Stella Christine sekä suomen suosituimmaksi duoksi tituleerattu Ida Paul & Kalle Lindroth.

Puitteeltaan vastaavaa pop -tapahtumaa ei ole Hamina-Kotka-suunnalla ennen nähty. Ensiluokkaisen artistikattauksen lisäksi yleisön on mahdollista nauttia laajasta juoma- ja ruokatarjonnasta Drinkki- ja viinibaarien sekä Ruokamaailman muodossa, joissa eri mieltymykset ja ruokavaliot pyritään ottamaan huomioon.

Tapahtumassa esiintyy kahden päivän aikana yhteensä 16 artistia. Tapahtuman ennakkoliput lasketaan myyntiin maanantaina 4.1.2021. Lisäksi myynnissä on rajoitettu määrä VIP Lounge- ja VIP Premium -lippuja, jotka takaavat mahdollisuuden rauhallisempaa illanviettoon.

Musiikin lisäksi viihtyvyydestä pitävät huolen oheisaktiviteetit, jotka tarjoavat mukavaa ja lennokasta lisäsisältöä koko viikonlopun mitalle! Myös kaksi erilaista VIP-aluetta lisäävät vapautta ja vaihtoehtoja rakentaa festivaaliviikonlopusta juuri kullekin mieluinen elämys. Tapahtuma on K-18.

Järjestäjä

East Coast Events oy.

+358 (0)41 505 1902

info@eastcoastevents.fi

Tapahtuma on esteetön
Lisää kalenteriin 02.07.2021 15:00 04.07.2021 01:00 Europe/Helsinki East Coast Festival 2021 GASELLIT, TEFLON BROTHERS, ABREU, HAPPORADIO, ATOMIROTTA, STIG, MAUSTETYTÖT JA MONTA MUUTA! Kaakon.. Hamina Bastioni, Raatihuoneenkatu 12, 49400 Hamina East Coast Events oy. info@eastcoastevents.fi

Avainsanat

Festivaalit Asukkaat Matkailijat Nuoret Hamina

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?