Tietoherkku. Säveltäjä Atso Almila: Tarinasta säveliksi.

Ke 25.11.2020 Klo 17:00

Merikeskus Vellamo, Tornatorintie 99, 48100 Kotka

Kapellimestari, säveltäjä Atso Almila kertoo sävellyksestään ”Sodan soutumies”, joka kuvaa Ruotsinsalmen toista meritaistelua vuonna 1790. Sävellyksen ytimessä on yksilön kokemus sodan kauhuista ja järjettömyydestä, mutta mukaan mahtuu myös pieniä lohdullisia hetkiä.

Sodan soutumies on Kymijoen Lohisoitto -festivaalin tilausteos, jonka ensiesitys siirtyi kesäkuulta 2020 vuodelle 2021. Esitelmätilaisuuden järjestää Vellamon ystävät ry, ja se liittyy Merikeskus Vellamon Kohtalona Ruotsinsalmi -näyttelyyn. Vapaa pääsy.

Atso Almilan kuva Petter Martiskainen

Merikeskus Vellamon tapahtumissa noudatetaan viranomaissuosituksia ja pyydämme ystävällisesti ottamaan huomioon turvavälit ja muut turvaohjeemme. Tilaisuuksissa on paikkoja rajoitetusti ja ne jaetaan saapumisjärjestyksessä. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä. Käsien pesuun tarjoutuu mahdollisuus aulan lähettyvillä ja näyttelytilojen takakäytävällä sijaitsevissa WC-tiloissa. Käsidesiautomaatteja on useissa pisteissä ympäri taloa.

Järjestäjä

Merikeskus Vellamo

0403500497

info@merikeskusvellamo.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 25.11.2020 17:00 25.11.2020 17:00 Europe/Helsinki Tietoherkku. Säveltäjä Atso Almila: Tarinasta säveliksi. Kapellimestari, säveltäjä Atso Almila kertoo sävellyksestään ”Sodan soutumies”, joka kuvaa Ruotsinsalmen.. Merikeskus Vellamo, Tornatorintie 99, 48100 Kotka Merikeskus Vellamo info@merikeskusvellamo.fi

Avainsanat

Luennot ja seminaarit Näyttelyt ja museot Asukkaat Matkailijat Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?