Talvivalkeat: Taikasirkus Verkkotapahtuma

Su 16.5.- 20.7.2021 Klo 15:00 - 17:00

Kouvolatalo, Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola

Taikasirkus-tapahtuma toteutetaan verkossa

Kouvola on varmaankin Suomen hauskin paikka, kun otetaan huomioon sirkuksen ja taikuuden harrastajien ja ystävien määrä.
Taikasirkukseen osallistuvat taikuri Elmo Huovila, juontaja Aatu Itkonen ja Sirkus Bravuuri.

Sirkus Bravuurin pyrkimyksenä on ollut aina luoda näyttäviä, erityisiä ja taidokkaita ohjelmanumeroita. Esitysten kautta luodaan katsojille ripaus sirkuksen magiaa ja ihmeellisyyttä. 

Elmo Huovila on 15-vuotias (16, kun tapahtuma järjestetään) kouvolalainen taikuri, joka on nuoresta iästään huolimatta esiintynyt ympäri Suomen jo yli vuosikymmenen ajan. Huovilan luova tapa yhdistää taikuuteen musiikkia ja valoja on herättänyt huomiota ulkomaita myöten, ja hänet onkin palkittu muun muassa junioreiden Suomen mestarina, ja hänelle on myönnetty Suomen Taikapiirin kunniapalkinto pohjoismaisissa mestaruuskilpailuissa. Syksyllä 2020 Huovila sai kutsun maailman vanhimpaan taika-alan yhdistykseen The Society of American Magicians (S.A.M.) historian ensimmäisenä alaikäisenä jäsenenä, ja hänet nimitettiin yhdistyksen Pohjoismaiden edustajaksi.


 

Kotisivuille

http://kouvola.fi

Järjestäjä

Kouvolan kaupunki, kulttuuripalvelut

020 615 7420

helena.jetsu@kouvola.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 16.05.2021 15:00 20.07.2021 17:00 Europe/Helsinki Talvivalkeat: Taikasirkus Verkkotapahtuma Taikasirkus-tapahtuma toteutetaan verkossa Kouvola on varmaankin Suomen hauskin paikka, kun otetaan.. Kouvolatalo, Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola Kouvolan kaupunki, kulttuuripalvelut helena.jetsu@kouvola.fi

Avainsanat

Muut tapahtumat Asukkaat Lapsiperheet Nuoret Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?