Ensimmäinen shamanistinen kokoontuminen ja konferenssi Suomessa

To 19.8.- 22.8.2021 Klo 10:00 - 17:00

Stockfors, Harjuntie 111, 49270 Ruotsinpyhtää

Tämä on kutsu kaikille Itämeren ympärillä asuville: Tule kanssamme Stockforsiin ja tuo mukanasi shamanistinen kauneutesi, tietämyksesi, tarinasi, laulusi, tanssisi ja viisautesi. Suomalais-ugrilaisten maiden asukkaat, Saamenmaan, Inkerin, Karjalan, Ruotsin, Liettuan, Latvian, Puolan, Saksan ja jopa Tanskan väki: jaamme yhteisen meren. ”Nouse luontoni lovesta, tule näkyväksi!”

Tapahtuma on kaikille teille, joita shamanismi kiinnostaa. Olet siis tervetullut, oletpa sitten kiinnostunut shamanismista täydentävänä hoitomuotona, osana kulttuuria tai esivanhempiemme perintöä; osana seremonioita, tulevaa ja nykyhetkeä tahi elämänpolkuna kauniissa maailmassamme.

Luvassa on neljä päivää seremonioita, opetusta, kädentaidetta, tanssia, laulua, työskentelyä Äiti Maan kanssa, sekä maukasta ruokaa ja hyvää seuraa.

Tapahtumapaikaksi tälle merkittävälle, mutta vaatimattomalle kokoontumiselle olemme valinneet Stockforsin Pyhtäältä, Suomesta. Stockforsista löytyy niin sisä- kuin ulkotilojakin. Tien toisella puolen on metsä ja lähistöllä virtaa Kymijoki.

Henget ovat antaneet teeman Suomen Ensimmäiselle shamanistiselle kokoontumiselle ja konferenssille: Rising Up, Coming Out – Nouse luontoni lovesta, tule näkyväksi! Kysy henkiauttajiltasi, -oppailtasi, -voimaeläimiltäsi, opettajiltasi tai luonnonhengiltä, mitä nimi merkitsee! Me järjestäjät olemme kääntäneet ”Rising Up” -käsitteen vapaasti muotoon ”Nouse luontoni lovesta”. Päädyimme tähän, koska tässä yhteydessä sanoilla viitataan mielestämme shamaanin luonnon vahvistumiseen, esiintuloon, valmistautumiseen sekä yhteyksien luomiseen toinen toistemme välille. Voidaan myös tulkita, että käsite liittyy shamaanin persoonaan – jopa siihen, että hänen henkensä voi henkiauttajien opastuksella vaeltaa syvemmälle henkimaailmaan. ”Coming Out” -käsitteellä tarkoitamme näkyväksi tulemista. Joko sitä, että tuomme kauttamme Hengen tähän maailmaan – tai Henki tuo meidät! ”RISE UP”; NOUSKAA ESIIN maailman ihmiset, tulkaamme yhdessä esiin ja näkyviksi! Olkaamme yhdessä!

Hinta

40€ - 310€ €

Järjestäjä

Shamaani seura ry.; Sola Voima tmi; Stockfors

finnishshamanicgathering@gmail.com

Lisää kalenteriin 19.08.2021 10:00 22.08.2021 17:00 Europe/Helsinki Ensimmäinen shamanistinen kokoontuminen ja konferenssi Suomessa Tämä on kutsu kaikille Itämeren ympärillä asuville: Tule kanssamme Stockforsiin ja tuo mukanasi shamanistinen.. Stockfors, Harjuntie 111, 49270 Ruotsinpyhtää Shamaani seura ry.; Sola Voima tmi; Stockfors finnishshamanicgathering@gmail.com

Avainsanat

Kurssit ja työpajat Luonto ja ulkoilu Luennot ja seminaarit Markkinat, messut ja myyjäiset Musiikki Tanssit Muut tapahtumat Festivaalit Asukkaat Matkailijat Nuoret Seniorit Yhdistykset Yrittäjät Pyhtää

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?