Sinivalkoiset tangot-konsertti

Pe 29.10.2021 Klo 18:00 - 20:00

KUUSANKOSKITALO, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 KOUVOLA

Sinivalkoiset tangot-konsertti

Kalle Jussila ja Lauluyhtye Aikamiehet

Konsertissa kuullaan suomalaisia tangoja aina 50-60 -luvuilta tähän päivään. Tango elää jälleen kulta-aikaansa! Tanssipaikat ja konserttisalit täyttyvät intohimoisista tangon ystävistä.

Kalle Jussila on ehdottomasti yksi Suomen uskottavimmista ja koskettavimmista tangon tulkitsijoista. Tämä konserttisalien ja tanssilavojen suursuosikki onkin tarjoamassa uusia elämyksiä kuulijoilleen. Sinivalkoiset Tangot -konserttikiertue tarjoaa näitä elämyksiä. Mukana on suosittu Lauluyhtye Aikamiehet, joka tunnetaan jo 60-luvun Iltatuulen viestistä.

Viime vuonna juhlivat Aikamiehet -kuoro 55 vuottaan siitä, kun he aloittivat esiintymisensä. Aikamiehet on suomalaiselle yleisölle tuttu mm. kaikkien tuntemalla laululla Iltatuulen viesti, sekä -90 luvun loppupuolella Tämä Taivas, tämä maa - kappaleella, jonka Danny lauloi yhteistyössä Aikamiesten kanssa. Molemmat levyt ovat tuoneet yhtyeelle kultalevyn. Kansainvälistä kokemusta yhtye on hankkinut useilla konserttimatkoillaan Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Lauluyhtye Aikamiehet ovat konsertoinut Australiassa, Pohjois-Amerikassa, useita kertoja Virossa, Espanjassa ja viimeksi Unkarissa. Monet TV-esiintymiset kertovat myös Aikamiesten suosiosta. Lauluyhtye Aikamiehet konsertoi edelleen eri puolilla Suomea säännöllisesti. Pitkä ja menestyksellinen ura on kehittänyt Aikamiehille taidon rakentaa monipuolinen ohjelmistonsa vastaamaan yleisön odotuksia ja toiveita ja nyt on vuorossa Suomalaiset Tangot upeiden solistien kera.

Kesto n. 2 tuntia sis. väliajan

Tuotanto: Simeros

 

Järjestäjä

Simeros Oy

040-7406354

onerva.aikio@viihdeohjelmat.fi

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 29.10.2021 18:00 29.10.2021 20:00 Europe/Helsinki Sinivalkoiset tangot-konsertti Sinivalkoiset tangot-konsertti Kalle Jussila ja Lauluyhtye Aikamiehet Konsertissa kuullaan suomalaisia.. KUUSANKOSKITALO, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 KOUVOLA Simeros Oy onerva.aikio@viihdeohjelmat.fi

Avainsanat

Asukkaat Lapsiperheet Matkailijat Seniorit Yhdistykset Yrittäjät Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?