Vellamon iltapäiväkahvit yleisön kanssa: Valokuva-albumit

To 25.3.2021 Klo 14:00

Merikeskus Vellamo Huom! Virtuaalitapahtuma, Tornatorintie 99, 48100 Kotka

Museoväen virtuaalisilla iltapäiväkahveilla pääset keskustelemaan Merikeskus Vellamon ammattilaisten kanssa erilaisista kulttuuriperintö- ja museotyön aiheista. Liikkeelle lähdetään valokuvamuistoista, sitten seikkaillaan Ruotsinsalmessa ja toukokuussa ihastellaan vielä vanhoja rakennuksiakin. Iltapäiväkahvit järjestetään virtuaalisesti Zoom-palvelun välityksellä. Tervetuloa keskustelemaan tai kuuntelemaan!

Kunkin kahvikeskustelun Zoom-linkki julkaistaan ennen tapahtumaa Vellamon nettisivuilla. Sisään pääsee klo 13.50 lähtien, keskustelu alkaa klo 14 ja kahvitunti päättyy klo 14.45. Iltapäiväkahvien aluksi esitellään lyhyesti paikalla olevat museon työntekijät ja kahvittelujen juttuaihe. Sen jälkeen on aika rennolle keskustelulle.

Ensimmäinen kahvitunti on vuorossa torstaina 25.3.2021 ja silloin aiheena ovat valokuva-albumit. Muistellaan yhdessä, millaisia valokuva-albumeita ennen oli ja selvitetään, millaisia kuvapalveluja netti nykyään tarjoaa. Mukana keskustelemassa ovat tutkijat Jaana Kataja ja Elina Pylsy-Komppa.

Kevään muiden iltapäiväkahvien päivämäärät ja aiheet ovat:

 22.4.2021 Kohtalona Ruotsinsalmi
Johanna Aartomaa, museolehtori
Erik Tirkkonen, amanuenssi

20.5.2021 Rakkaat rakennukset
Viivi Alajuuma, rakennustutkija
Katariina Ruuska-Jauhijärvi, tutkija, korjausrakentaminen

Iltapäiväkahvitilaisuuksia järjestetään jatkossa torstaisin. Pidetään pannu kuumana!

Järjestäjä

Merikeskus Vellamo

0403500497

info@merikeskusvellamo.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 25.03.2021 14:00 25.03.2021 14:00 Europe/Helsinki Vellamon iltapäiväkahvit yleisön kanssa: Valokuva-albumit Museoväen virtuaalisilla iltapäiväkahveilla pääset keskustelemaan Merikeskus Vellamon ammattilaisten.. Merikeskus Vellamo Huom! Virtuaalitapahtuma, Tornatorintie 99, 48100 Kotka Merikeskus Vellamo info@merikeskusvellamo.fi

Avainsanat

Muut tapahtumat Näyttelyt ja museot Osallistu ja vaikuta Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?