Anu Ojala, MieliKuvaTaso

La 17.4.- 2.5.2021

Poikilo-galleria, Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola

Anu Ojala on kouvolalainen itseoppinut taiteilija. Taideopintoja hän on suorittanut mm. Kymenlaakson Ammattikorkeakoulussa (Medianomi, graafinen suunnittelu), Kouvolan Kansalaisopiston kursseilla sekä neljänä kesänä plén air -maalauskurssilla Unkarin Szigligetissä.

 Tärkeimpänä tekniikkana on akvarellimaalaus ja erityisesti akvarellivärit, mutta monenlainen kokeellinen pinnan tekeminen eri välineillä ja materiaaleilla on kulkenut vahvasti tekemisessä mukana. Valokuvaus on toiminut aiemmin akvarellitöiden inspiraation lähteenä, mutta tässä MieliKuvaTaso-näyttelyssä pääroolin saavat nimenomaan valokuvat.

Suurin osa valokuvista on otettu keväisen Rapojärven rannoilta. Toinen oleellinen kuvauspaikka on Vahteronmäki; sen pellot ja ojien varret. Osa kuvista on käsitelty PhotoShopilla joko muokaten olemassa olevaa kuvaa tai yhdistellen useampaa kuvaa, näin saaden aikaan useampia tasoja joita kuva voi esittää. PhotoShopilla työskennellessä käytetään myös erilaisia tasoja kuvien luomiseen.

Töillä ei ole nimiä. Katsojan oma mielikuva ja mielikuvitus on oikeellinen kertomaan mitä kuva esittää. Sitä ei tarvitse ohjata eikä määritellä. Jokainen mielikuva on yhtä oikea tai kuvaava. Katsojalla on vapaus nähdä oman mielensä tuottama aihe kuvassa.

Näyttely on myyntinäyttely. Näyttelytilasta sekä Poikilo-museoiden museokaupasta löytyvät taiteilijan yhteystiedot, mikäli jonkin teoksen hankkiminen kiinnostaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Avoinna ti-pe 11-18, la-su 12-17, ma suljettu

Järjestäjä

0206158486

poikilo@kouvola.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 17.04.2021 00:00 02.05.2021 00:00 Europe/Helsinki Anu Ojala, MieliKuvaTaso Anu Ojala on kouvolalainen itseoppinut taiteilija. Taideopintoja hän on suorittanut mm. Kymenlaakson.. Poikilo-galleria, Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola poikilo@kouvola.fi

Avainsanat

Näyttelyt ja museot Matkailijat Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?