Siirry pääsisältöön
Kymenlaaksonyt käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X
Hyppää kartan yli

Kotkas Liikutaa Yhes - Kilometrikisa

La 31.7.- 22.9.2021

Kotka

Liity joukkueeseen sivulla www.kilometrikisa.fi

  • joukkueen nimi: Kotkas Liikutaa Yhes
  • osallistumiskoodi: KLYkesä21

Innostu pyöräilystä! Helppoa, kivaa, edullista! Sopii koko perheelle! Pyöräily on loistava tapa parantaa kuntoa sekä nauttia luonnosta, raikkaasta ulkoilmasta ja yhdessäolosta, turvallisesti.

Leikkimielistä Kilometrikisaa poljetaan 1.5. - 22.9. Luvassa on kilometrikaupalla hyvää mieltä ja kohonnutta kuntoa. Jokainen pyöräilty kilometri on tärkeä!

Kotkas liikutaa yhes -hanke haastaa kaikki kotkalaiset mukaan kisaan polkemaan yhdessä hyvinvointia koko Suomelle! Samalla kartutamme joukkueena oman kuntamme kilometrisaldoa ja osallistumme kuntakisaan kilpailemaan Suomen aktiivisimman pyöräilykunnan tittelistä!

Ota haaste vastaan ja liity Kotkas Liikutaa Yhes -joukkueeseen. Houkuttele myös
ystäväsi/työtoverisi/tuttusi mukaan polkemaan.

Viime vuonna Kotkas liikutaa yhes -joukkueeseen osallistui 99 polkijaa ja sijoitus suursarjassa oli 154/278 ja kuntasarjassa 52/281.

Kun Sinä pyöräilet, lisäät omaa hyvinvointiasi, suojelet luontoa ja valitsemalla pyöräilyn liikkumismuodoksi, osallistut ympäristön liikennepäästöjen vähentämiseen! Kilometrikisan järjestää Pyöräilykuntien verkosto ry.

Pyöräilyn hyödyt eivät rajoitu vain sujuvaan liikkumiseen paikasta toiseen, vaan sillä on lukuisia tieteellisesti todistettuja elämänlaatua parantavia terveyshyötyjä. Säännölliset pyörälenkit muun muassa ehkäisevät aivosairauksien ja verenpainetaudin kehittymistä. Pyöräily on tutkitusti tehokas keino myös diabeteksen ja liikalihavuuden torjumiseen.

Pyöräilystä tekee tehokkaan liikuntamuodon erityisesti se, että suurimman osan työstä pyörän liikuttamiseen tekevät reisilihakset, jotka ovat ihmiskehon suurimpia lihaksia. Vaikka reisilihakset tekevät työtä myös juostessa ja kävellessä, pyöräillessä nivelet eivät kuitenkaan joudu yhtä paljon tärähdyksille alttiiksi.

 

Lisätietoja:
Jaana Terävä, Kotkas liikutaa yhes -hankkeen projektikoordinaattori
jaana.terava@mylly.me
044 9752 906

Seuraa ilmoitteluamme: 
https://www.facebook.com/kotkasliikutaayhes/
#kotkasliikutaa

Muut ajankohdat

La 1.5.2021 - 22.9.2021

|

00:00-00:00

Järjestäjä

Kotkas liikutaa yhes -hanke. Hankkeen rahoittavat Kotkan kaupunki ja aluehallintovirasto. Hanketta koordinoi monikulttuurinen toimintakeskus Mylly

044 9752 906

jaana.terava@mylly.me

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 31.07.2021 00:00 22.09.2021 00:00 Europe/Helsinki Kotkas Liikutaa Yhes - Kilometrikisa Liity joukkueeseen sivulla www.kilometrikisa.fi joukkueen nimi: Kotkas Liikutaa Yhes osallistumiskoodi:.. Kotka Kotkas liikutaa yhes -hanke. Hankkeen rahoittavat Kotkan kaupunki ja aluehallintovirasto. Hanketta koordinoi monikulttuurinen toimintakeskus Mylly jaana.terava@mylly.me

Avainsanat

Liikunta ja urheilu Asukkaat Lapsiperheet Matkailijat Nuoret Seniorit Yhdistykset Yrittäjät Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?