Rajaton naiseus -valokuvataidenäyttely

Su 16.5.- 30.5.2021 Klo 10:00 - 18:00

Kauppakeskus Veturi, Tervasharjunkatu 1, 45720 Kouvola

Rajaton naiseus -valokuvataidenäyttely

Rajaton naiseus -valokuvausprojektimme tavoitteenamme on ollut tuoda esille ja näkyväksi valokuvataiteen avulla eri-ikäisiä naisia erilaisten apuvälineidensä kanssa. Fokus valokuvaprojektissa on aiheen tarkastelu naiseuden teemojen kautta.

Olemme halunneet tuoda näkyville ihmisen tunteineen ja tarpeineen myös apuvälineensä takaa. Tavoitteena lisäksi niin ikään tuottaa eheyttäviä valokuvia, mistä valokuvattava saa vahvistusta omalle näkyväksi tulemisen prosessilleen, vertaistuellisia merkityksiä ja työkaluja työskentelyyn esimerkiksi kehotraumansa kanssa.

Rajaton naiseus -projektin olemme toteuttaneet yhdessä Anu Hedborg ja Johanna Sillanpää. Tavoitteena meillä kuvaajana ja kuvattavien ohjaajana on ollut tuoda valokuvan keinoin esiin, että apuvälineiden kanssa elävät naiset eivät ole vain haastavien terveysasioiden kanssa kellon ympäri työskentelevä koneisto, vaan sinne mahtuu persoonia ja monia tarinoita sekä tunnelmia. Nämä rohkeat ja upeat naiset ovat tuoneet kuviin oman persoonansa heittäytymällä kameran eteen sekä ideoimalla yhdessä heidän kanssa saavutimme moniulotteisia kuvia nähtäväksenne.

Projektimme on esillä nyt näyttelykokonaisuutena, jolloin kuvien kautta on mahdollisuus käydä vuoropuheluja kuvien kanssa.
Toivomme, että se herättää mielenkiintoisia ja avaavia keskustelua monilla hyvillä tahoilla.

Rajaton naiseus projektimme on esillä Kouvolan Kauppakeskus Veturissa 4. - 30.5.2021. Tervetuloa!
Näyttelytilan löytää Veturin 1 krs. K-Citymarketin sisääntulosta, vasemmalla puolella kukkakaupan jälkeen.

Muut ajankohdat

Ti 4.5.2021 - 30.5.2021

|

10:00-18:00

Järjestäjä

Anu Hedborg ja Johanna Sillanpää

0407094940

anu.hedborg@tunnelmantekija.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 16.05.2021 10:00 30.05.2021 18:00 Europe/Helsinki Rajaton naiseus -valokuvataidenäyttely Rajaton naiseus -valokuvataidenäyttely Rajaton naiseus -valokuvausprojektimme tavoitteenamme on ollut.. Kauppakeskus Veturi, Tervasharjunkatu 1, 45720 Kouvola Anu Hedborg ja Johanna Sillanpää anu.hedborg@tunnelmantekija.fi

Avainsanat

Näyttelyt ja museot Asukkaat Nuoret Seniorit Yhdistykset Yrittäjät Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?