Hyppää kartan yli

JaMeS' ART & DIO näyttely

Ti 24.8.- 31.8.2021

Iitin Kirkonkylän kylätalo, Kymentaantie 1, 47520 Iitti

Kahden taiteeseen hurahtaneen siskoksen taidenäyttely, jossa esillä erikokoisia ja eri tekniikoin maalattuja akryylimaalauksia sekä paperimassa/kipsitöitä, neuletöitä ja töitä kierrätysmateriaaleista.

Merja: Maalausteni inspiraationa ovat rakkaus eläimiin sekä kiinnostus abstraktiin taiteeseen. Työni vastapainoksi vapaa-ajalla on syntynyt useita maalauksia joista osa on yhteisessä näyttelyssämme esillä. Olen opiskellut taiteen tekemistä itseopiskellen sekä ykstyisessä taidekoulussa. Maalausharrastukseni aloitin perinteisellä sivellintekniikalla ja sitten löysin veitset, sienet, paperitollot yms. sekä tietenkin omat kädet. Näitä käyttäen olen luonut enemmänkin abstraktia kuin realistista taidetta.

Jaana: Töitteni taustalla on vahvasti luonto, ihmisenä olemisen herkkyys. Hektisen työni vastakohtia ovat hiljaisuus, rauha ja pysähtyminen esteettisyyden äärelle. Kirjoitan myös runoja. Rakastan käsillä tekemistä ja luovuuden moninaista maailmaa.

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 24.08.2021 00:00 31.08.2021 00:00 Europe/Helsinki JaMeS' ART & DIO näyttely Kahden taiteeseen hurahtaneen siskoksen taidenäyttely, jossa esillä erikokoisia ja eri tekniikoin.. Iitin Kirkonkylän kylätalo, Kymentaantie 1, 47520 Iitti

Avainsanat

Näyttelyt ja museot Iitti

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?