Hyppää kartan yli

Kymi Sinfonietta: Lupaus kesästä

Ke 19.5.2021 Klo 19:00

Verkkokonsertti, Keskuskatu 33, 48600 Kotka

Kapellimestari:                   Emilia Hoving

Solisti:                                Tuomas Lehto, sello

Ohjelma:

Arthur Honegger:               Pastorale d’été (Suvisoitto)

Pjotr Tšaikovski:                 Rokokoo-muunnelmat sellolle ja orkesterille

Franz Schubert:                  Sinfonia nro 5

 

Nyt ensimmäistä kertaa Kymi Sinfoniettassa vieraileva Emilia Hoving on tämän hetken kuumimpia nuoria suomalaisia kapellimestarinimiä: Hänelle myönnettiin vastikään Suomen arvostelijain liiton Kritiikin Kannukset -palkinto mm. kotikatsomoihin asti välittyvästä ammattitaidosta ja intensiivisestä läsnäolosta orkesterin edessä. 

Konserttimme on kuin raikas kesäpäivä parhaimmillaan: seesteinen, rauhallinen, täynnä odotuksia ja toivoa. Ranskalaissveitsiläinen Arthur Honegger sai inspiraationsa sinfoniseen runoonsa Pastorale d'été lomanviettopaikastaan Sveitsin Alpeilta, sävellys onkin kuin rauhallisen kesäaamun kuvaus vuoristomaisemissa. Tšaikovskin upeiden Rokokoo-muunnelmien solistina kuullaan Tuomas Lehtoa, joka on Radion sinfoniaorkesterin 1. soolosellisti ja kiertää aktiivisesti solistina ja kamarimuusikkona ympäri maailmaa. Schubertin viides sinfonia syntyi säveltäjän ollessa 19-vuotias. Tämä mozartmaisen elegantti ja loisteliaan melodinen teos päättää kesäisen konserttimme.  

Konsertti on suora livestriimaus. Liput tulevat myyntiin Ticketmasterin verkkokauppaan. Lipun ostaneille Ticketmaster lähettää konserttilinkin ja salasanan vrk ennen konserttia. Konsertin katseluoikeus on voimassa 2.6. saakka.

Hinta

10€/1 hlö ja 16€/2 hlöä €

Kymi Sinfoniettan kotisivut

Järjestäjä

Kymi Sinfonietta

05 2344891

toimisto@kymisinfonietta.fi

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 19.05.2021 19:00 19.05.2021 19:00 Europe/Helsinki Kymi Sinfonietta: Lupaus kesästä Kapellimestari:                &nbs.. Verkkokonsertti, Keskuskatu 33, 48600 Kotka Kymi Sinfonietta toimisto@kymisinfonietta.fi

Avainsanat

Musiikki Asukkaat Matkailijat Seniorit Kotka Hamina Virolahti Pyhtää Miehikkälä Jokin muu

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?