Hyppää kartan yli

Virtuaalinen kirjailijatapaaminen: Ville Vanhala

Ti 6.7.2021 Klo 17:30 - 18:30

Kotkan pääkirjasto (verkkotapahtuma), Kirkkokatu 24, 48100 Kotkan kaupunki

Kotkan kaupunginkirjasto saa virtuaaliseksi kirjailijavieraakseen runoilija Ville Vanhalan Runon ja suven päivänä 6. heinäkuuta klo 17.30. Vanhala kertoo kirjailijan työstään, esittää runoja uudesta teoksestaan Pikku-Politska pesee jalkansa suihkulähteessä ja keskustelee kirjastonhoitaja Niko Kirjavalan kanssa kotimaisen nykyrunouden monimuotoisuudesta ja yhteisöllisyydestä.

Ville Vanhala (s. 1965) on kymenlaaksolainen pitkän linjan kirjailija, toimittaja ja kirjallisuusaktiivi. Hän on kirjoittanut niin romaaneja, runoja kuin tietokirjoja ja ollut mukana järjestämässä monia kirjallisuustapahtumia. Hänen viimeisin poikkitaiteellinen projektinsa on runoblues-duo yhdessä muusikko Ekku Räsäsen kanssa.

Elokuussa 2021 ilmestyy Vanhalan neljäs runokokoelma, Pikku-Politska pesee jalkansa suihkulähteessä (Aviador), joka on sadunomainen matka arjen pieniin yksityiskohtiin. Runomatkaaja Pikku-Politska tarkkailee ympäröivää maailmaa ja kokee sen ihmeet kaikilla aisteillaan, keskustelee pullonkerääjän kanssa ja rakastuu kenkäkaupan myyjään. Kaiken yllä leijuu elämän ihmeen kunnioitus ja ilo siitä, että on olemassa. Tähän perustunteeseen yhdistyy melankolinen pohjavire ja kysymys: mitä meistä jää jäljelle?

Teams Live -linkki: https://bit.ly/342XXTj

Teams Live -ohje: https://kyyti.finna.fi/themes/custom/files/teams_ohje.pdf

Järjestäjä

Kotkan kaupuginkirjasto

0406883750

kirjasto@kotka.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Lisää kalenteriin 06.07.2021 17:30 06.07.2021 18:30 Europe/Helsinki Virtuaalinen kirjailijatapaaminen: Ville Vanhala Kotkan kaupunginkirjasto saa virtuaaliseksi kirjailijavieraakseen runoilija Ville Vanhalan Runon ja suven.. Kotkan pääkirjasto (verkkotapahtuma), Kirkkokatu 24, 48100 Kotkan kaupunki Kotkan kaupuginkirjasto kirjasto@kotka.fi

Avainsanat

Kirjastot Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?