Hyppää kartan yli

Kymijoen Lohisoitto: Maailman synty - Varhaisbarokkia ja suomalaista kansanmusiikkia, suora konserttistriimaus

Pe 11.6.2021 Klo 19:00

Verkkokonsertti, Harjuntie 11, 49270 Pyhtää

Suora konserttistriimaus Pyhtään kirkosta

Ohjelma:

Merula–Monteverdi–Strozzi–Uccellini–Valderrábano ja suomalaista kansanmusiikkia

Suomalaisen barokkiorkesterin muusikoista ja kansanmuusikoista koostuva yhtye Virpi Räisänen, mezzosopraano Taito Hoffrén, runolaulu, luikku ja kantele Maailman synty -konsertti tutkiskelee yhtä barokkimusiikin perusajatuksista, puheen ja musiikin yhteyttä. Jos renessanssin musiikissa soivat maailmankaikkeuden abstraktit ja universaalit rakenteet, nousi 1600-luvulle tultaessa musiikin keskiöön yksilöllinen ihminen kaikkine tunteineen. Ajatus musiikin maagisesta voimasta esiintyy myös Suomen kansalliseepoksessa Kalevalassa, jonka keskushahmolla Väinämöisella on ihmeellinen laulun ja soiton mahti. Kansainvälistä uraa tekevä mezzosopraano Virpi Räisänen, runolaulaja Taito Hoffrén ja Suomalaisen barokkiorkesterin muusikoista sekä kansanmuusikoista koostuva yhtye vievät kuulijat matkalle musiikin alkulähteille, jossa italialainen varhaisbarokki ja suomalainen kansanperinne kohtaavat. 

Tarkemmat tiedot konserteista ja ohjeet niiden kuuntelemiseen julkaistaan internetsivulla: www.lohisoitto.fi

Konsertti on suora striimaus, katsottavissa vain verkossa.

Kymijoen Lohisoitto soi ja pauhaa kesäkuussa 2021 virtuaalisesti kolmen konsertin ja Musiikki ja hyvinvointi -verkkoluennon voimin. Sekä konsertit että luento ovat kuulijoille maksuttomia, mutta voit tukea Lohisoiton tulevaa toista aaltoa ostamalla kannatuslipun.

https://www.lippu.fi/artist/kymijoenlohisoitto/

Lohisoitto kiittää lämpimästi kaikkia kannatuslipun ostaneita. Jatketaan yhdessä vavahduttavien konserttielämysten järjestämistä Kotkan seudulla! Kannatuslippujen tuotto käytetään kokonaisuudessaan esiintyjien palkkioihin ja festivaalin järjestelykustannuksiin. Tarkoituksena on korvata koronapandemian vuoksi peruuntuneiden maksullisten yleisötapahtumien lipputuloja.

Pienkeräysnumero: RA/2021/678
Yhteyshenkilö Minna Korkolainen (040 740 4051, minna.korkolainen@gmail.com)

Järjestäjä

Kymijoen Lohisoitto

0407404051

lohisoitto@gmail.com

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 11.06.2021 19:00 11.06.2021 19:00 Europe/Helsinki Kymijoen Lohisoitto: Maailman synty - Varhaisbarokkia ja suomalaista kansanmusiikkia, suora konserttistriimaus Suora konserttistriimaus Pyhtään kirkosta Ohjelma: Merula–Monteverdi–Strozzi–Ucce.. Verkkokonsertti, Harjuntie 11, 49270 Pyhtää Kymijoen Lohisoitto lohisoitto@gmail.com

Avainsanat

Musiikki Asukkaat Matkailijat Seniorit Pyhtää

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?