Siirry pääsisältöön
Kymenlaaksonyt käyttää evästeitä. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X
Hyppää kartan yli

Björgvin Björgvinsson, Hetkiä

Su 26.9.2021

Poikilo-galleria, Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola

Björgvin Björgvinsson on syntynyt Reykjavikissa ja valmistunut siellä kuvataideopettajaksi v.1979. Hän jatkoi taideopintojaan Lontoossa, Belgradissa ja Lahden Taideinstituutissa.

Björgvinssonin teoksia, maalauksia ja valokuvia on ollut esillä useissa yksityis- ja yhteisnäyttelyissä Suomessa ja Islannissa, Han asuu ja työskentelee Kouvolassa. Näyttelytyöt ovat valokuvia.

Aihepiirinä valokuvissani on luonto, jota kuvaan usein pelkistäen, keskittyen minua kiinnostaviin ilmiöihin ja paikkoihin, jotka pysähdyttävät. Olen kuvannut lähellä olevia kohteita, tuttua omaa ympäristöäni, sekä pohjoisen luontoa Suomessa ja Islannissa. Olen pyrkinyt kuvissani ilmaisemaan erilaisia tunnelmia ja ilmiöitä kiinnostavissa valaistusolosuhteissa ja halunnut herätellä katsojan havainnoimiskykyä, saada hänet näkemään ja kokemaan ympäristöään uusin silmin.

Avoinna ti-pe 11-18, la-su 12-17, ma suljettu

Järjestäjä

Poikilo-museot

0206158486

poikilo@kouvola.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 26.09.2021 00:00 26.09.2021 00:00 Europe/Helsinki Björgvin Björgvinsson, Hetkiä Björgvin Björgvinsson on syntynyt Reykjavikissa ja valmistunut siellä kuvataideopettajaksi v.1979. Hän.. Poikilo-galleria, Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola Poikilo-museot poikilo@kouvola.fi

Avainsanat

Näyttelyt ja museot Asukkaat Matkailijat Yhdistykset Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Upota tapahtuma

Upota

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?