Siirry pääsisältöön
Hyppää kartan yli

Dark River Festival 2022

La 13.8.2022 Klo 12:00

Honkalan ampumahiihstadion, Honkalantie 30, 48720 Kotka

DARK RIVER FESTIVAL 2022: HYPOCRISY, OMNIUM GATHERUM, FLESHGOD APOCALYPSE, ENSIFERUM, SEPTICFLESH, BETRAYING THE MARTYRS, MOONSORROW, MONUMENTS JA MONTA MUUTA!

”DARK RIVER FESTIVAL 2022 ON JUURI SOPIVAN KOKONEN ERIKOISMETALLIFESTARI”

Juuri sopivan kokoinen, Suomen omaehtoisin, persoonallisin ja sympaattisin Metallifestivaali Dark River Festival tulee jälleen, ja se järjestetään Kotkassa 11.-13.8.2022 ensimmäistä kertaa kolmipäiväisenä. Kaikki ensi kesän esiintyjät ovat nyt julki, ja kattausta tarkastellessa on selvää, että Kotkassa juhlitaan kesän Mielenkiintoisimmat Metallifestarit!

Vuosi toisensa jälkeen yleisöennätyksiään rikkova ja värikylläisellä artistikattauksellaan ihastuttava tapahtuma kutsuu jälleen raskaan musiikin ystävät Honkalan metsiin viettämään maan lämminhenkisimpiä kesänlopettajaisia. Tapahtuma jatkaa kehitystään ja maltillista kasvuaan, kuitenkaan menettämättä tippaakaan lämminhenkisyydestään. ”Rivereistä” on muodostunut vuosittainen traditio jo usealle tuhannelle Metallimusiikin kuuntelijalle!

Dark River Festivalin ensi vuoden line-up on kasattu verta ja hikeä säästämättä, jotta Me Metallimusiikin suurkuluttajina voisimme tarjota parhaan mahdollisen kattauksen Teille Metallimusiikin suurkuluttajille. Dark River Festival on Erikoismetallifestari. Ensisijainen tavoitteemme on tarjota Linjakkuutta ja normaalista poikkeavia Metallielämyksiä, niiden tuhanteen kertaan todistettujen, joka kylässä joka vuosi nähtävien tapahtumakattausten sijaan!

Esiintyvien bändien joukosta toki löytyy kansansuosikkeja ja genrelegendoja mutta mikä tärkeintä, useita Metallifanien rakastamia huippubändejä, joita ei ole Suomessa, saati Kotkassa liian usein, jos koskaan nähty! Tietäjät tietävät, että ensi elokuussa kannattaa nokka suunnata Kotkaan, ja liput napata taskuun heti saman tien.

DARK RIVER FESTIVAL 2022:

Torstai 11.8.2022:
Omnium Gahterum 
Medeia 
Asim Searah acoustic

Perjantai 12.8.2022:
Hypocrisy (SE)
Ensiferum
Septicflesh (GR)
Betraying the Martyrs (FRA)
Monuments (UK)
Wolfheart
Kaunis Kuolematon
Shade Empire
Tyrantti
Detset

Lauantai 13.8.2022:
Fleshgod Apocalypse (IT)
Moonsorrow
The Crown (SE)
Bloodred Hourglass
Metsatöll (ES)
In Mourning (SE)
Brymir
Lähiöbotox
Ember Falls

Dark River Festival ei ole massatapahtuma, yleisömääräodote on valtaosaan muista festivaaleista poiketen sangen maltillinen, noin 4000 kävijää per päivä. Laajan tapahtuma-alueen ansiosta yleisön on halutessaan mahdollista pitää turvavälejä festivaalikokemuksen siitä kuitenkaan kärsimättä. Olemme kuulleet palautteenne, jonka johdosta VIP -aluetta sekä viime elokuusta huomattavasti kasvavaa leirintäaluetta tullaan kehittämään entisestään. Leirintäpaikat tulevat myyntiin alkuvuoden aikana.

Hinta

https://darkriverfestival.com/liput/

Järjestäjä

East Coast Events oy.

041 505 1902

info@eastcoastevents.fi

Lisää kalenteriin 13.08.2022 12:00 13.08.2022 12:00 Europe/Helsinki Dark River Festival 2022 DARK RIVER FESTIVAL 2022: HYPOCRISY, OMNIUM GATHERUM, FLESHGOD APOCALYPSE, ENSIFERUM, SEPTICFLESH, BETRAYING.. Honkalan ampumahiihstadion, Honkalantie 30, 48720 Kotka East Coast Events oy. info@eastcoastevents.fi

Avainsanat

Musiikki Festivaalit Asukkaat Matkailijat Nuoret Seniorit Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?