Siirry pääsisältöön
Hyppää kartan yli

Kotkas Liikutaa Yhes - Kilometrikisa

To 18.8.- 22.9.2022

Kotka

Pyöräile, liikut enemmän ja voit paremmin! Verenpaine ja syke laskevat, stressi lievenee ja mieli rauhoittuu.

Kotkas liikutaa yhes -hanke haastaa Sinut mukaan polkemaan hyvää mieltä 1.5. – 22.92022 välisenä aikana. Ota haaste vastaan ja liity Kotkas Liikutaa Yhes -joukkueeseen. Houkuttele myös ystäväsi/työtoverisi/tuttusi mukaan.

Luvassa on jälleen 145 päivää pyöräilyn iloa ja riemua ja kovin vähäisenä asiana ei voi pitää kesän aikana kohonnutta kuntoakaan. Väittävät, että osallistuminen ja omien pyöräilykilometrien seuraaminen kannustaa polkemaan enemmän ja henkilöautokin jää kuulemma useammin kotiin. Tule ottamaan selvää käykö myös sinulle näin!

Tärkein palkinto jokaiselle osallistujalle on pyöräilyn tuoma kuntoilu, virkistys ja hyvä mieli! Sen lisäksi kisan päätyttyä palkitaan sarjojen voittajat ja kaikkien kilometrejä tai minuutteja kirjanneiden osallistujien kesken arvotaan pieniä palkintoja. 

Pyöräily parantaa terveyttä ja hyvinvointia. Se on päästötön kulkutapa ja auttaa ehkäisemään ilmastonmuutosta, jos teet matkasi auton sijasta pyöräillen. Pyöräily on myös olennainen osa joukkoliikennettä. Leikkimielisessä kisassa joukkueet mittelöivät siitä kuka polkee eniten kilometrejä ja/tai minuutteja. Tervetuloa mukaan Suomen varmasti tunnetuimpaan ja suurimpaan pyöräilykampanjaan!

Kilometrikisa käynnistyy tuttuun tapaan 1.5. ja päättyy syyskuun 22. päivä. Valtakunnallinen kilometrikisa on kaikille avoin, myös sähköpyöräilijöille. 

Liity joukkueeseen sivulla www.kilometrikisa.fi

  • joukkueen nimi: Kotkas Liikutaa Yhes
  • osallistumiskoodi: KLYkesä22

 

Lisätietoja:
Jaana Terävä, Kotkas liikutaa yhes -hankkeen projektikoordinaattori
jaana.terava@mylly.me
044 9752 906

Seuraa ilmoitteluamme: 
https://www.facebook.com/kotkasliikutaayhes/
#kotkasliikutaa

Muut ajankohdat

Su 1.5.2022 - 22.9.2022

|

00:00-00:00

Järjestäjä

Kotkas liikutaa yhes -hanke. Hankkeen rahoittavat Kotkan kaupunki ja aluehallintovirasto. Hanketta koordinoi Monikulttuurinen toimintakeskus Mylly

044 9752 906

jaana.terava@mylly.me

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 18.08.2022 00:00 22.09.2022 00:00 Europe/Helsinki Kotkas Liikutaa Yhes - Kilometrikisa Pyöräile, liikut enemmän ja voit paremmin! Verenpaine ja syke laskevat, stressi lievenee ja mieli rauhoittuu.Kotkas.. Kotka Kotkas liikutaa yhes -hanke. Hankkeen rahoittavat Kotkan kaupunki ja aluehallintovirasto. Hanketta koordinoi Monikulttuurinen toimintakeskus Mylly jaana.terava@mylly.me

Avainsanat

Liikunta ja urheilu Asukkaat Lapsiperheet Matkailijat Nuoret Seniorit Yhdistykset Yrittäjät Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?