Siirry pääsisältöön
Hyppää kartan yli

Valokuvataidenäyttely Väki ja metalliteoksia Myyttien kansa

Su 22.5.- 29.5.2022

Kauppakeskus Veturi, Tervasharjunkatu 1, 45720 Kouvola

Valokuvaaja Anu Hedborgin valokuvataidenäyttely Väki ja seppämestari Kirsi Vahteran metalliteoksia, Myyttien kansa, on esillä Kauppakeskus Veturissa, Kouvolassa 9.4.-29.5.2022

Valokuvaaja Anu Hedborg tuo esille suomalaisesta mytologiasta ja kalevalaisuudesta tähän päivään peilattuja valokuvia, jossa tavalliset suomalaisnaiset ja - miehet muuttuvat kansanperinteen hahmoiksi ja pääsääntöisesti heitä on kuvattu lähiluonnossa. Anu Hedborg sulauttaa yhteen taiteessaan nykyihmistä ja kansanperinteen mystiikkaa.

Kirsi Vahtera on lahtelainen seppämestari ja muotoilija. Vahteran Myyttien kansa, metallitaotut teokset, vievät suomalaisten jumalatarten ja hengetärten maailmaan. Kruunuilla Vahtera herättää kiinnostusta suomalaista mytologiaa kohtaan mutta myös nostaa esiin mytologiamme hahmoja ja tasa-arvoa.

Monialaisen taiteen keinoin pyrimme tuomaan esiin muinaisuuden osana nykyaikaa. Nostamaan kansamme juuret, voimasanat ja viisauden historian hämäristä kaikkien kosketeltavaksi. Haluamme tuoda Väinämöisen soiton kaikkien kuultavaksi ja luonnottaret osaksi arkea. Tämä yhteistyö ja näyttely on syntynyt luomisen palosta, kohtaamisista sekä sammumattomasta kiinnostuksesta suomalaista kansanperinnettä kohtaan luontoyhteyden äärellä. Tervetuloa suomalaisten salaisuuksien ja myyttien äärelle.

Näyttely on Kauppakeskus Veturissa ennen K- Citymarketin sisäänkäyntiä vasemmalla puolella.

Muut ajankohdat

La 9.4.2022 - 29.5.2022

|

00:00-00:00

Järjestäjä

Anu Hedborg

0407094940

anu@tunnelmantekija.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 22.05.2022 00:00 29.05.2022 00:00 Europe/Helsinki Valokuvataidenäyttely Väki ja metalliteoksia Myyttien kansa Valokuvaaja Anu Hedborgin valokuvataidenäyttely Väki ja seppämestari Kirsi Vahteran metalliteoksia, Myyttien.. Kauppakeskus Veturi, Tervasharjunkatu 1, 45720 Kouvola Anu Hedborg anu@tunnelmantekija.fi

Avainsanat

Näyttelyt ja museot Asukkaat Lapsiperheet Matkailijat Nuoret Seniorit Yhdistykset Yrittäjät Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Upota tapahtuma

Upota

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?