Siirry pääsisältöön
Hyppää kartan yli

NEULEGRAFFITEISTA KOOTUT METSÄNPEITTO-YHTEISÖTAIDETEOKSET NYT NÄHTÄVILLÄ!

Ke 5.10.- 31.10.2022

Karhulan tori, Eteläinen Karjalantie 3, 48600 Kotka

Neulegraffiteista kootut Metsänpeitto-yhteisötaideteokset ovat nyt nähtävillä eri puolilla Kymenlaaksoa!

 

Tänä syksynä Kouvolassa, Kotkassa, Haminassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä on koottu neulegraffiteista tehtyjä yhteisötaideteoksia. Metsänpeitto – yhteisötaidetta neuloen ja virkaten -tempaukseen on osallistunut paljon eri-ikäisiä tekijöitä ja yhteisöjä Kymenlaakson alueelta. Taideteokset pidetään esillä lokakuun loppuun saakka.

 

Tarkoituksena on ollut saada aikaan yhteisöllinen ja eri-ikäisiä yhdistävä taidetempaus, joka on osa Kymenlaakson ikääntyneen väestön kulttuurihyvinvointisuunnitelman toteuttamista. Lankoja tempaukseen saatiin jonkin verran lahjoituksena Novitalta. Neuletöiden aiheeksi valikoitui Kymenlaakson metsäteollisuuden 150 v juhlavuoden kunniaksi syksyinen metsä.

Taideteokset löytyvät

 • Kotka: Karhulan tori
 • Kouvola:
  • Kouvolatalon puisto
  • Pointti
  • Korian asuntomessualue (Upseerin päiväkoti)
  • Elimäen kylätalo
 • Hamina: Trykinin puisto
 • Pyhtää: Kulttuuritalon piha
 • Virolahti: Villinrannan liikuntapuisto
 • Miehikkälä: Miemaa -puisto

Tervetuloa ihailemaan, vapaa pääsy!

Yhteisötaideteosten toteutuksen taustalla ovat Kouvolan, Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän kuntien kulttuuripalvelut, Kotkan ja Haminan museopalvelut, Kymsoten ikääntyneiden palvelut, Kotkan Kumppanuustalo Viikari sekä Kymenlaakson hyvinvointia kulttuurista -verkosto / Taustavoima ry.

https://facebook.com/Metsanpeittoyhteisotaidetta 

 

Järjestäjä

Yhteisötaideteoksen taustalla ovat Kouvolan, Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän kuntien kulttuuripalvelut, Kotkan ja Haminan museopalvelut, Kymsoten ikääntyneiden palvelut, Kotkan Kumppanuustalo Viikari sekä Kymenlaakson hyvinvointia kulttuurista -verkosto / Taustavoima ry.

suvi.saarinen@korttelikoti.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 05.10.2022 00:00 31.10.2022 00:00 Europe/Helsinki NEULEGRAFFITEISTA KOOTUT METSÄNPEITTO-YHTEISÖTAIDETEOKSET NYT NÄHTÄVILLÄ! Neulegraffiteista kootut Metsänpeitto-yhteisötaideteokset ovat nyt nähtävillä eri puolilla Kymenlaaksoa! Tänä.. Karhulan tori, Eteläinen Karjalantie 3, 48600 Kotka Yhteisötaideteoksen taustalla ovat Kouvolan, Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän kuntien kulttuuripalvelut, Kotkan ja Haminan museopalvelut, Kymsoten ikääntyneiden palvelut, Kotkan Kumppanuustalo Viikari sekä Kymenlaakson hyvinvointia kulttuurista -verkosto / Taustavoima ry. suvi.saarinen@korttelikoti.fi

Avainsanat

Muut tapahtumat Asukkaat Lapsiperheet Matkailijat Nuoret Seniorit Yhdistykset Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?