Siirry pääsisältöön
Hyppää kartan yli

Galleria Uusikuva: Aaltoilevat kadut 6.5.-28.5.2022

Su 22.5.- 28.5.2022

Galleria Uusikuva, Satamakatu 9, 48100 Kotka

Aaltoilevat kadut 6.5.-28.5. Galleria Uusikuvassa

“Veden ja vesistöjen käyttö on aina ollut välttämätön osa ihmisten toimintaa. Me muovaamme elinympäristöämme, ja urbaani ja luonnonympäristö muovaavat identiteettiämme. Oli kyseessä sitten Saimaa, laaja yhteyksien verkosto, joka matkaa läpi Suomen, taikka Itämeri; liitoskohta avoimelle maailmalle. Urbaanin ja luonnon vuorovaikutus, yhteiselo ja ristiriidat tulevat näkyväksi kaupungeissa. Miten sinä koet ympäristösi?”


Näyttely Aaltoilevat kadut tuo Galleria Uusikuvaan kolmetoista taiteilijaa: Eine Kaartinen, Erja Levikari, Mari Liimatainen, Jyrki Markkanen, Antti Nieminen, Inka Nordlund, Jussi Pirttioja, Saara Reinikainen, Pia Rossi, Hanna Ryynänen, Tiinalotta Särmölä, Tuukka Teponoja ja Enni Vekkeli. Teeman lisäksi näyttelyn taiteilijoita yhdistää jäsenyys Etelä-Karjalan Taiteilijaseurassa. Näyttelyn teokset antavat laajan katsauksen eri tekniikoihin, kuljettaen kävijää mm. maalauksen, grafiikan, veiston, liikkuvan kuvan ja tekstiilitaiteen lomassa. Näyttelyssä astellaan kuralätäköistä jättömaiden estetiikkaan ja unenomaisiin rantoihin. Teokset ammentavat arkitodellisuudestamme, ja hahmottavat samalla mahdollisuuksia todellisuuden ulkopuolella.
Näyttelyn on kuratoinut kuvataiteilija Leena-Riitta Salminen.

Näyttely on osa yhteistyötä Kotkan ja Etelä-Karjalan Taiteilijaseurojen välillä, jonka myötä vahvistamme maakuntien välistä yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä sekä hahmotamme alueen omaa alati muuttuvaa kulttuuri-identiteettiä. 
 

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 22.05.2022 00:00 28.05.2022 00:00 Europe/Helsinki Galleria Uusikuva: Aaltoilevat kadut 6.5.-28.5.2022 Aaltoilevat kadut 6.5.-28.5. Galleria Uusikuvassa“Veden ja vesistöjen käyttö on aina ollut välttämätön.. Galleria Uusikuva, Satamakatu 9, 48100 Kotka Galleria Uusikuva

Avainsanat

Näyttelyt ja museot Asukkaat Lapsiperheet Matkailijat Nuoret Seniorit Yhdistykset Yrittäjät Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Upota tapahtuma

Upota

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?