Siirry pääsisältöön
Hyppää kartan yli

Eino Leinoa leppoisasti

Ke 6.7.2022 Klo 18:00 - 19:00

Nelosteatteri, Satamakatu 4, 48100 Kotka

EINO LEINOA LEPPOISASTI NELOSPIHASSA

Teatteriryhmä Kimaran yhdeksi ”omarunoilijaksi” kiistatta kuuluu Eino Leino, jonka syntymäpäivää liputetaan ja juhlitaan runon ja suven päivänä 6.7. Koronarajoitusten lievennysten jälkeen kimaralaiset haluavat tarjoilla pienimuotoista helpotusta kotkalaisten kulttuurinälkään. Kimara toteuttaa Eino Leinon päivänä, keskiviikkona 6.7.2022 klo 18.00, Nelosteatterin pihassa (Satamakatu 4) Eino Leinoa leppoisasti –tuokion. (Huom! Jos sää estää ulkotilaisuuden, tuokio toteutetaan sisällä salissa!)

Kimaralaiset esittävät tuokion aikana muutamia sopimiaan Leinon runoja, mutta  suuren osan runoista yleisö saa arpoa, jolloin arpoja voi itsekin lukea runon – tai antaa sen kimaralaisten luettavaksi. Ohjelmakokonaisuus sisältää rakastettuja, tuttuja Leinon runoja,  myös Leinon isänmaallisuus ja yhteiskunnallisuus on läsnä esityksessä. Iiro Lempinen ja Matti Hämäläinen vastaavat laulunumeroista.

Runotuokioon on vapaa pääsy. Toivomme yleisön muistavan vallitsevat  koronaohjeet ja ymmärtävän tilaisuuden järjestelyrajoitukset. Tarkoitus on näin pienimuotoisesti ja leppoisasti nauttia Eino Leinon ajatuksista ja kunnioittaa hänen 144. syntymäpäiväänsä.

Järjestäjä

Teatteriryhmä Kimara ry

0503406506

esko.junkkari@kymp.net

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 06.07.2022 18:00 06.07.2022 19:00 Europe/Helsinki Eino Leinoa leppoisasti EINO LEINOA LEPPOISASTI NELOSPIHASSA Teatteriryhmä Kimaran yhdeksi ”omarunoilijaksi” kiistatta kuuluu.. Nelosteatteri, Satamakatu 4, 48100 Kotka Teatteriryhmä Kimara ry esko.junkkari@kymp.net

Avainsanat

Kirjallisuus Asukkaat Matkailijat Nuoret Seniorit Yhdistykset Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Upota tapahtuma

Upota

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?