Siirry pääsisältöön
Hyppää kartan yli

Kulttuurista virkistystä: Kouvolan ja Kuusankosken Harmonikat -orkesterien kesäinen yhteiskonsertti

Ke 29.6.2022 Klo 18:00

Kouvolatalon ulkonäyttämö, Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola

Tervetuloa kesäiseen iltaan, jossa luvassa perinteistä harmonikkamusiikkia! Laulusolistina esiintyy laulukilpailuissakin menestynyt Anne Lehtonen. Orkesterit soittavat sovitettua, perinteistä harmonikkamusiikkia kahden harmonikkaorkesterin kokoonpanolla, johon kuuluu harmonikkoja ja komppiryhmä. Kouvola Harmonikat ry on perustettu 4.1.1989, ja samanniminen harmonikkaryhmä on toiminut Kouvolassa vuodesta 1981 alkaen. Kuusankosken Harmonikansoittajat ovat Suomen vanhin Harmonikkakerho, se on perustettu vuonna 1958.

Konsertti toteutuu Kouvolatalon ulkonäyttämöllä, kesto n. 1h.

Kulttuurista virkistystä” on kesätapahtumien sarja koko perheelle. Vuorovaikutteiset yleisölle avoimet, maksuttomat kesän kulttuuritilaisuudet järjestetään Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon ulkonäyttämöillä kesä- ja elokuussa. Kesätapahtumasarja tarjoaa vaihtuvia musiikki-, laulu- ja tanssiesityksiä. Kuusankoskitalon gallerian sekä Poikilo-museoiden näyttelyt Kouvolatalossa ovat kulttuuritalojen aukioloaikoina samalla kertaa yleisön koettavissa! Teitä palvelee myös kahvilat molemmissa kulttuuritaloissa.

Järjestäjä

Kouvolan kulttuuripalvelut/kulttuurikasvatus

0206151266

jaana.vuorio-palmumaa@kouvola.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 29.06.2022 18:00 29.06.2022 18:00 Europe/Helsinki Kulttuurista virkistystä: Kouvolan ja Kuusankosken Harmonikat -orkesterien kesäinen yhteiskonsertti Tervetuloa kesäiseen iltaan, jossa luvassa perinteistä harmonikkamusiikkia! Laulusolistina esiintyy laulukilpailuis.. Kouvolatalon ulkonäyttämö, Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola Kouvolan kulttuuripalvelut/kulttuurikasvatus jaana.vuorio-palmumaa@kouvola.fi

Avainsanat

Musiikki Asukkaat Lapsiperheet Matkailijat Seniorit Yhdistykset Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Upota tapahtuma

Upota

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?