Siirry pääsisältöön
Hyppää kartan yli

Kulttuurista virkistystä: Ylävire-yhtye

La 13.8.2022 Klo 18:00

Kouvolatalon ulkonäyttämö, Varuskuntakatu 11, 45700 Kouvola

Lahtelainen viiden nuoren muusikon musiikillinen kokoonpano ”Ylävire” on perustettu v. 2017. Bändi soittaa orgaanista, helposti lähestyttävää, suomenkielistä pop/rock-musiikkia.

Ensimmäisen pitkäsoittonsa yhtye on julkaissut 2019, keikkoja on takana toistasataa ja kotikaupungissaan bändi nauttiikin jo kulttimaineesta. Ylävirettä on verrattu mm. Vulfpeckiin, J.Karjalaiseen ja Eppu normaaliin.

”Yhtyeestä huokuu se, että monenlaista musiikkia on kuunneltu ja soittotaitoa opiskeltu ja kaikki ainekset on laitettu samaan kattilaan: on funkia, punkkia, progehtavia sooloja ja reggaen ja skan maailmoista omaksuttua letkeyttä. – Etelä- Suomen Sanomat

Kouvolatalon ulkonäyttämö; kesto n. 1h

Tapahtuma on osa koko perheen maksutonta kesätapahtumasarjaa ”Kulttuurista virkistystä”. Avoimet, vuorovaikutteiset yleisötapahtumat tarjoavat vaihtuvia musiikki-, laulu- ja tanssiesityksiä kaikenikäisille kouvolalaisille Kouvola-talon ja Kuusankoskitalon ulkonäyttämöillä.
Lämpimästi tervetuloa! Vapaa pääsy.

Järj. Kouvolan kulttuuripalvelut/Kulttuurikasvatus

Tapahtumasarjan muut esitykset:

www.kouvola.fi/kulttuuristavirkistysta


www.facebook.com/ylavire

Järjestäjä

Kouvolan kulttuuripalvelut/kulttuurikasvatus

0206151266

jaana.vuorio-palmumaa@kouvola.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 13.08.2022 18:00 13.08.2022 18:00 Europe/Helsinki Kulttuurista virkistystä: Ylävire-yhtye Lahtelainen viiden nuoren muusikon musiikillinen kokoonpano ”Ylävire” on perustettu v. 2017. Bändi soittaa.. Kouvolatalon ulkonäyttämö, Varuskuntakatu 11, 45700 Kouvola Kouvolan kulttuuripalvelut/kulttuurikasvatus jaana.vuorio-palmumaa@kouvola.fi

Avainsanat

Musiikki Festivaalit Asukkaat Lapsiperheet Matkailijat Nuoret Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?