Kulttuuridiplomi 2017

Ti 31.10.2017

Kouvolan kirjastot, 45100

Kouvolan kirjasto haastaa Kulttuuridiplomi-kampanjallaan kaikki lukemaan, käymään kirjaston tapahtumissa ja käyttämään alueen kaikkia kulttuuripalveluita monipuolisesti. Kulttuurisuorituksen tekemisessä on apuna ja hauskuuttajana kirjaston tekemä sadan sanan vinkkilista.

Hyväksytty suorite voi olla kotimaisen kirjan lukeminen, suomalaisen musiikin kuuntelu tai esimerkiksi taidenäyttelyssä käynti.

Elämyksiä elämään Kulttuuridiplomin avulla

Diplomin suorittaja saa kirjastosta vinkkilistan lisäksi Kouvola-vihkon, johon suoritteet merkitään. Vihkoon voi kirjata päiväkirjanomaisesti tuntemuksia ja kokemuksiaan. Vihko tulee palauttaa 31.10.2017 mennessä ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan elämyksellisiä palkintoja, jotka jaetaan kirjaston Etkoilla joulukuun 5. päivänä.

Kirjastolaiset toivovat, että leikkimielinen kampanja aktivoisi jokaista ikään katsomatta kulttuurin kuluttajiksi. Moniko tietää, että kaikki kirjaston tapahtumat ovat maksuttomia; niin konsertit, lastentapahtumat kuin luennot? Kotikaupungissamme toimii loistavia taide-elämyksiä luovia laitoksia teatterista musiikkiopistoon ja kirjastokortti avaa ovia aarteiden äärelle. Näitä kaikkia kannattaa hyödyntää.

Suomen juhlavuoden kunniaksi kirjastossa toivotaan vilkasta osallistumista kampanjaan lukemalla, kuuntelemalla ja käymällä kulttuuritapahtumissa ympäri kaupunkia. Kysy kampanjasta lisää lähikirjastostasi ja osallistu.

Hinta

0 €

Lisää kalenteriin 31.10.2017 00:00 31.10.2017 00:00 Europe/Helsinki Kulttuuridiplomi 2017 Kouvolan kirjasto haastaa Kulttuuridiplomi-kampanjallaan kaikki lukemaan, käymään kirjaston tapahtumissa.. Kouvolan kirjastot, 45100

Avainsanat

Kirjastot Suomi 100 Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?