Siirry pääsisältöön
Hyppää kartan yli

Kansallinen liikuntafoorumi

Ma 31.10.- 1.11.2022 Klo 11:00 - 13:00

Kuusankoskitalo, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski

Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot yhteen kokoava keskustelu- ja vuorovaikutusareena. Foorumin tavoitteena on vahvistaa liikunta- ja urheiluasioiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja painoarvoa. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia, vaikutukseltaan merkittäviä ja liikuntakulttuurin arvopohjaan liittyviä kysymyksiä.

Liikuntafoorumin tämän vuoden teemana on ”Paluu tulevaisuuteen”. Foorumissa käsitellään tänä vuonna muun muassa muutosta ja sen vastuullista johtamista, ulkoilua, 2020-luvun seuratoimintaa, digitalisaatiota ja ilmastonmuutosta.

Foorumin pääpuhujia ovat Sitran yliasiamies Jyrki Katainen ja Norjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Lise Klaveness

Hinta

70 - 190

Järjestäjä

Liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea ja Suomen Kuntaliitto. Liikuntafoorumin 2022 paikallisena järjestäjäkumppanina toimii Kymenlaakson Liikunta ry (KymLi)

040 5826 706

tommi.lehtinen@kymli.fi

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 31.10.2022 11:00 01.11.2022 13:00 Europe/Helsinki Kansallinen liikuntafoorumi Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot.. Kuusankoskitalo, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski Liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea ja Suomen Kuntaliitto. Liikuntafoorumin 2022 paikallisena järjestäjäkumppanina toimii Kymenlaakson Liikunta ry (KymLi) tommi.lehtinen@kymli.fi

Avainsanat

Liikunta ja urheilu Luonto ja ulkoilu Luennot ja seminaarit Ilmoittautuminen käynnissä Asukkaat Yhdistykset Yrittäjät Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?