Siirry pääsisältöön
Hyppää kartan yli

Goodwill pop up -kierrätysmyymälä Kauppakeskus Pasaatissa

Su 4.12.- 31.12.2022

Kauppakeskus Pasaati, Keskuskatu 10, 48100 Kotka

Voittoa tavoittelematon Goodwill® tuo goodwillityksen Kauppakeskus Pasaatiin pop up -kierrätysmyymälällään. Pop upista kaikenikäiset pääsevät tekemään second hand -löytöjä pikkurahalla. Itselle tarpeettomat vaatteet ja tavarat voi tuoda kätevästi samalla kertaa kiertoon pop up -myymälään. Lahjoittajat saavat lahjoitustaan vastaan -20 % -alennuskupongin Goodwilliin. Lahjoituksia voi jättää myös Goodwillin lahjoituslaatikoihin, joista toinen sijaitsee Pasaatin Ruotsinsalmenkadun puoleisen sisäänkäynnin yhteydessä, 1. kerroksessa, ja toinen Pasaatin pohjakerroksessa, S-Marketin vieressä.

Goodwill pop up -kierrätysmyymälä on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–19 ja lauantaisin kello 10–15. Myymälä on suljettu 6.12. ja 24.–26.12.2022.

Tuotteet pop up -myymälään on valittu huolella ja valikoima täydentyy päivittäin, kuten muissakin Goodwill-myymälöissä. Alevärit ovat käytössä myös pop upissa.

Joulun odotuksen kunniaksi pop up -myymälästä saa myös kuumaa glögiä vaihtuvien lisukkeiden kera.

Goodwillitys on käynnissä myös muissa Kotkan alueen, Haminan ja Porvoon Goodwill-kierrätysmyymälöissä: marras–joulukuun ajan kaikkiin kyseisiin myymälöihin lahjoituksia tuovat saavat alennuskupongin kiitokseksi lahjoituksestaan.

Järjestäjä

Goodwill®-kierrätysmyymälät

044 777 0334

essi.lonka@sotek.fi

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 04.12.2022 00:00 31.12.2022 00:00 Europe/Helsinki Goodwill pop up -kierrätysmyymälä Kauppakeskus Pasaatissa Voittoa tavoittelematon Goodwill® tuo goodwillityksen Kauppakeskus Pasaatiin pop up -kierrätysmyymälällään... Kauppakeskus Pasaati, Keskuskatu 10, 48100 Kotka Goodwill®-kierrätysmyymälät essi.lonka@sotek.fi

Avainsanat

Muut tapahtumat Asukkaat Lapsiperheet Matkailijat Nuoret Seniorit Yhdistykset Yrittäjät Kotka

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?