Siirry pääsisältöön
Hyppää kartan yli

Lasten jouluviikko – runsas paketti seikkailua ja puuhaa koko perheelle!

Su 4.12.2022 Klo 10:30 - 15:00

Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, 45100 Kouvola

Kouvolassa vietetään ensimmäistä kertaa Lasten jouluviikkoa 26.11. - 4.12.2022. Lapsille ja lapsiperheille on tarjolla monenlaista nähtävää, koettavaa ja tekemistä eri puolilla Kouvolaa. Kaikki tapahtumat ovat lapsiperheille maksuttomia.

Lasten jouluviikon avajaistapahtuma on lauantaina 26.11. klo 10.30 kaupungintalon portailla, jossa musiikkiluokat 3-6M esiintyvät. Joulupukki ja –muori ovat paikalla tervehtimässä lapsia, ja mukana hyörivät myös Kääkki, Sisu-Saukko ja Pikku-Lennokki. 

Tapahtuma jatkuu joulupukin ja -muorin kanssa Kävelykatu Manskille, jossa esiintyvät MisseKissa ja Tiernapojat ja kuullaan jouluista musiikkia. Kävelykadun ohjelman järjestää Ydinkeskusta ry ja keskustan yritykset.

Jouluviikon aikana seikkaillaan tonttupoluilla ja lumoudutaan saduista kirjastoissa, ratkotaan joulumysteeriä Varpun ja Naavan kanssa Kouvolatalon puistossa, askarrellaan omia joulukortteja sekä kuunnellaan ja katsellaan huikeita musiikki-, tanssi- ja teatteriesityksiä eri tapahtumapaikoissa.

Pohjois-Kymen Musiikkiopiston musisointia pääsee kuuntelemaan: NuPa Nuorten paikassa maanantaina ja Kouvolatalon aulassa keskiviikkona. Opistolaiset järjestävät konsertteja myös päiväkodeissa.

Lasten jouluviikko päättyy Talviseen balettijuhlaan Kouvolan musiikkisalissa 4.12. klo 14. Satubaletti Pikkuballerina ja Kouvolan Balettikoulu esittävät jouluisia tanssiesityksiä ja otteita baletista Pähkinänsärkijä. Lapsiyleisö pääsee myös osallistumaan tanssiin.

Joihinkin tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen, tarkemmat tiedot ja aikataulut verkkosivulta www.kouvola.fi/lastenjoulu.

Hyppää mukaan joulun taikaan!

Lisätietoja:

Lasten joulu - Kouvolan kaupunki

Kulttuurikasvatuskoordinaattori Jaana Vuorio-Palmumaa, 020 615 8591, etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Järjestäjä

Kouvolan kaupungin kulttuuripalvelut, kirjastot, päiväkodit, Kouvolan Ydinkeskusta ry

020 615 8591

jaana.vuorio-palmumaa@kouvola.fi

Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 04.12.2022 10:30 04.12.2022 15:00 Europe/Helsinki Lasten jouluviikko – runsas paketti seikkailua ja puuhaa koko perheelle! Kouvolassa vietetään ensimmäistä kertaa Lasten jouluviikkoa 26.11. - 4.12.2022. Lapsille ja lapsiperheille.. Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, 45100 Kouvola Kouvolan kaupungin kulttuuripalvelut, kirjastot, päiväkodit, Kouvolan Ydinkeskusta ry jaana.vuorio-palmumaa@kouvola.fi

Avainsanat

Musiikki Muut tapahtumat Joulutapahtumat Asukkaat Lapsiperheet Seniorit Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?