Siirry pääsisältöön

Ehdota vuoden 2023 Kouvolan kulttuuripalkinnon saajaa!

Ma 6.2.- 28.2.2023 Klo 15:00 - 23:59

Kouvolan kulttuuripalkinto jaetaan tunnustuksena merkittävästä kulttuurin alalla saavutetusta urasta, taiteellisista saavutuksista tai muulla tavalla kulttuurin ja taiteen alalla ansioituneelle yhdelle tai useammalle henkilölle, yhteisölle, yhdistykselle tai taholle, joka on tehnyt Kouvolalle merkittävän kulttuuriteon ja luonut kaupungille myönteistä julkisuuskuvaa.

Ehdota kulttuuripalkinnon saajaa täyttämällä linkistä avautuva lomake 28.2.2023 mennessä. Kulttuuripalkinto julkistetaan palkintosääntöjen mukaan Kouvolapäivänä toukokuussa.

Ehdota kulttuuripalkinnon saajaa

Palkintosummasta ja sen rahoituksesta päättää kaupungin liikunta- ja kulttuurilautakunta. Palkinnon saajan hyväksyy kaupungin liikunta- ja kulttuurilautakunta nimeämänsä työryhmän esityksen pohjalta. 

Kulttuuripalkinnon saajat 2010-2022

2022: Jättömaa ry

Kulttuuripalkinto -työryhmä toteaa perusteluissaan, että ”Jättömaa kannustaa kulttuurin ja taiteen toimijoita yhteiseen kokoontumiseen ja taiteen ilmaisuun, luo osallistujille foorumin tuoda esille taidetta sekä antaa yleisölle mahdollisuuden kokea omakohtaisesti monen eri taiteen lajin taideteokset samassa festivaalissa. Sen intiimeissä puitteissa ovat esiintyneet akustisesti niin valtakunnallisesti jo menestyneet, kuin aloittelevatkin artistit.

Jättömaa on lähtökohtaisesti ei-kaupallinen tapahtuma, ja aidosti avoin niin uusille kulttuurin muodoille kuin kaiken ikäisille kävijöillekin. Se kokoaa artisteja ja eri alojen taiteilijoita ympäri Suomea ja tuo Kouvolaa positiivisesti esiin.”


2021: Sirkus Bravuuri

Taiteenlajina sirkus on erittäin taitoa vaativa esittävän taiteen laji, jossa tarvitaan oman kehon ja välineiden hallintaa, ilmaisu- ja koordinaatio-kykyä sekä rytmitajua. Sirkus Bravuuri on esiintymisillään ihastuttanut ja tuonut lavoille ympäri suomea viihdyttävää ja taiteellista sirkusta.


2020: Ahvion soittokunta ry
2019: Kirjailija, Jukka Behm
2018: Muusikko, Jouni Sjöblom
2017: Kulttuurineuvos Eero Niinikoski
2016: Galleristi, rehtori ja yrittäjä Vesa Parvinen
2015: Dir. cantus ja Dir. musices Pekka Ainali
2014: viihdetaitelija/taikuri/koomikko Markku Purho
2013: Kouvolan Seudun Oopperayhdistys ry
2012: Muusikko Esa Kotilainen
2011: Kuusankosken Teatterin toiminnanjohtaja Piia Kleimola
2010: Kouvostoliitto-taideyhteisö

 

Järjestäjä

Kouvolan kaupungin kulttuuripalvelut, kulttuurikasvatus

020 615 8591

jaana.vuorio-palmumaa@kouvola.fi

Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 06.02.2023 15:00 28.02.2023 23:59 Europe/Helsinki Ehdota vuoden 2023 Kouvolan kulttuuripalkinnon saajaa! Kouvolan kulttuuripalkinto jaetaan tunnustuksena merkittävästä kulttuurin alalla saavutetusta urasta,.. Kouvolan kaupungin kulttuuripalvelut, kulttuurikasvatus jaana.vuorio-palmumaa@kouvola.fi

Avainsanat

Kirjastot Kokous ja kongressi Kurssit ja työpajat Liikunta ja urheilu Luonto ja ulkoilu Luennot ja seminaarit Markkinat, messut ja myyjäiset Tanssit Teatteri Muut tapahtumat Näyttelyt ja museot Osallistu ja vaikuta Ilmoittautuminen käynnissä Verkkotapahtuma Kirjallisuus Asukkaat Lapsiperheet Matkailijat Nuoret Seniorit Yhdistykset Yrittäjät Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?