Siirry pääsisältöön
Hyppää kartan yli

Laulaja Olavi Virta -konsertti Kouvolassa

Ti 18.4.2023 Klo 19:00 - 21:00

Kuusankoskitalo, Kuusaasali, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski

Suuren laulajan ja rakastetun taiteilijan Olavi Virran tunnetuksi tekemiä lauluja kuullaan kevään aikana upeassa konsertti-illassa Kyösti Mäkimattilan ja Leif Lindemanin tulkitsemana.

Säestysorkesterina kevään konserttikiertueella toimii Laulu- ja soitinyhtye Varjokuva.

Musiikkiesitys kertoo Olavi Virran tarinaa laulun, musiikin, tarinoiden ja videotallenteiden kautta. Hienot laulut, upeat solistit ja taitava orkesteri takaavat sinulle unohtumattoman konsertti-illan.

Olavi Virran kuolemasta on tullut kuluneeksi jo 50 vuotta, mutta ikimuistoiset laulut elävät, ja nyt ne liitävät jälleen luoksemme loihtien tunnelmallisen musiikintäyteisen hetken.

MagnumLiven tuottama Laulaja – Olavi Virta kiersi 2014 lukuisissa konserttisaleissa ja saavutti huikean yleisön suosion. Sitä esitettiin loppuunmyydyille katsomoille. Solistit ovat uudet, ja tässä uudelleen käsikirjoitetussa konserttielämyksessä laulut ovat myös monin osin vaihtuneet toisiin Olavi Virran kappaleisiin.

Ryhmätiedustelut:
liisa.marjomaki@magnumlive.fi, 050 5254109

Tuotanto: MagnumLive Oy 2023

Hinta

39 €

Järjestäjä

MagnumLive Oy

yhteys@magnumlive.fi

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton
Lisää kalenteriin 18.04.2023 19:00 18.04.2023 21:00 Europe/Helsinki Laulaja Olavi Virta -konsertti Kouvolassa Suuren laulajan ja rakastetun taiteilijan Olavi Virran tunnetuksi tekemiä lauluja kuullaan kevään aikana.. Kuusankoskitalo, Kuusaasali, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kuusankoski MagnumLive Oy yhteys@magnumlive.fi

Avainsanat

Musiikki Asukkaat Lapsiperheet Matkailijat Nuoret Seniorit Yhdistykset Yrittäjät Kouvola

Jaa tapahtuma

Tulosta tapahtumakortti

Kymenlaaksonyt.fi ei vastaa tapahtuman tietojen mahdollisista muutoksista. Ota yhteys tapahtuman järjestäjään.

Heräsikö kysyttävää?